Стоп! Нещата, които казват, че той не е за вас

Ако ги забелязвате в половинката, не ги игнорирайте

Любовта е сляпа, е казал народът. Нищо ново под слънцето. Но дали фактът, че в началото на връзката си сме заслепени от чувства и бошуващи хормони няма да ни навреди по-късно?

Склонни сме да игнорираме малките детайли, които иначе буквално крещят “бягай далече!”, само защото си мислим, че не значат нищо или пък той ще се промени, когато отношенията ни се задълбочат. 

Нещата обаче не стоят така. Ако половинката ви се вписва в някоя от следните категории, няма смисъл да си губите времето, защото единственото нещо, което правите, е да се самозалъгвате.

Чаровникът, майстор на сладките приказки и комплиментите

Да, в началото на връзката ви това може и да ви се струва прекрасно, защото все пак кой не обича да изтъкват хубавите му страни, но след време със сигурност ще ви дотегне. Силно вероятно е това да е запазената му марка и да не сте единствената, която омайва с думите си.

Мързеливецът, който няма работа, нито мотивация да си намери такава

Разбира се, ако го питате, той е финансово независим, но на практика няма с какво да подкрепи това свое твърдение.

Този, с когото нещата стават прекалено сериозни, прекалено бързо

Търпението е ключово в развитието на една връзка и ако прескочите някоя стъпка, за нула време ще се чувствате задушени от присъствието му. Следва намесата му в живота ви, за която вие не сте готова, държането на сметка за това къде ходите и с кой се виждате, и т.н.

Постоянно хвалещият се с финансовото си състояние или придобивките си. Такъв тип мъже често обичат да преувеличават нещата, а зад всичките тези приказки често се крият един куп комплекси, които са старателно прикрити зад завеса от материални неща.

Обърканият, без цели за бъдещето

Липсата на амбиция в човека до вас е сериозен проблем и за двамата. Ако той няма никакви цели, непрекъснато се оплаква и е недоволен, има два варианта: или ще превърне и вас в такъв човек, или просто на някакъв етап ще прекали и вие ще сложите край. Не ви трябва да създавате семейство с безперспективен човек, който чака всичко на готово.

Ако е груб към непознати, този човек не е за вас

Чували ли сте твърдението, че можете да разберете колко струва някой по това как се държи с обслужващия персонал? Напълно вярно е. Ако половинката ви има такава склонност, то вие ще се чувствате неудобно в такива ситуации. Няма такава опасност ако той е любезен, джентълмен и към вас, и към останалите.

Лошите момчета от филмите

Те може и да са притегателна сила за жените, но в истинския живот нещата далеч не са такива. Ако човекът до вас не зачита правилата и здравият разум му е чужд, тогава сериозна връзка с такъв мъж е просто мираж.

Безгрешният

“Аз не мога да греша” е девиз на мъжете, чието его няма как да бъде по-голямо. С такъв човек не се излиза на глава. Дребните спорове се превръщат в грандиозни скандали, никога не отстъпва, дори когато е очевидно, че вие сте права, а компромисите са нещо нечувано. Така ли искате да прекарате живота си?

Флиртаджията

За съжаление, той си остава флиртаджия, дори когато има връзка. Ако ви се случи да се забъркате с такъв човек и той не се притеснява да флиртува пред вас, твърдейки, че е на шега, бягайте далеч. Този човек няма уважение към вас, нито към отношенията ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс10 НОЕМВРИ 2019

Преодолял ли е вече бившата?

Вижте има ли смисъл да продължавате тази връзка

Връзки & секс07 НОЕМВРИ 2019

Видовете фалшива любов и как да ги разпознаваме

Тази статия може да ви спести години изгубено време, разочарование и похабени нерви

Връзки & секс06 НОЕМВРИ 2019

Грозната истина: какво наистина се крие зад тези мъжки реплики

Разберете намеренията му само по думите му

Връзки & секс05 НОЕМВРИ 2019

Да ни изневерят може да бъде полезно?

Жените, които са преживели изневяра, в дългосрочен план може да извлекат полза от това болезнено преживяване