Секс позите, които мъжете мразят

Представителите на мъжкия пол споделят защо

Може и да ви се струва странно, че мъжете мразят която и да е поза в секса, но ето, че това не е така.

Няколко господа споделят пред сайта YourTango какво не обичат да правят в леглото и какви са причините да ненавиждат различните позиции. Кои са те?
Когато и двамата са изправаени 
“Мога да мина и без тази поза, ако трябва да съм честен. Става дума за случая, в който и двамата сме прави, с лице един към друг. Когато жената е с гръб към теб е чудесно, но обратното изисква толкова много старание и почти никакво удоволствие. Освен ако нямаш сила на супергерой и момичето е 50 кг., в противен случай не е забавно.”
Когато жената е отгоре… но “подскачането” е в повече
“Обожавам, когато жената е отгоре и знае какво прави, за да достави удоволствие и на двама ни. Но нищо не ме плаши повече от прекалено агресивното движение нагоре-надолу. В тези ситуации постоянно си представям как без да иска ще се измести, а аз ще се окажа в спешното със счупен пенис.”
Позата “лъжички”
“Мразя тази позиция. Получава се максимално триене, а и двамата се намирате в доста некомфортна позиция, що се отнася до движенията. А какво да правя с ръката от тази страна, на която съм легнал? Това винаги ме притеснява. Най-лошото е че мога да си го представя как изглежда отстрани и цялата ситуация е толкова комична, че обикновено губя фокус и започвам да се смея.” 
Мисионерската
“Просто е толкова скучна. Да, харесва ми да мога да виждам лицето на момичето, но все пак самата поза не ми действа по никакъв начин. Никога не мога да свърша така, затова за известно време я оставям да се наслаждава на позата, а след това преминаваме към нещо, което аз харесвам. Знам, че не съм единственият мъж, който харесва кучешката поза например.”
Всичко, което е прекалено сложно
Всички участници в анкетата се съгласили, че ако става дума за прекалено странна и сложна за изпълнение поза, извадена от дълбоките дебри на Кама Сутра, те са почти сигурни, че няма да им хареса. “Ако е нещо от този сорт или пък е прочетено в някое списание, тогава знам, че ще си разтегна някой мускул, ще ми се схване гърба или ще се окажа в нещо от рода на йога поза, от която няма да мога да се измъкна,” споделя потребител на сайта. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс10 НОЕМВРИ 2019

Преодолял ли е вече бившата?

Вижте има ли смисъл да продължавате тази връзка

Връзки & секс09 НОЕМВРИ 2019

Стоп! Нещата, които казват, че той не е за вас

Ако ги забелязвате в половинката, не ги игнорирайте

Връзки & секс07 НОЕМВРИ 2019

Видовете фалшива любов и как да ги разпознаваме

Тази статия може да ви спести години изгубено време, разочарование и похабени нерви

Връзки & секс06 НОЕМВРИ 2019

Грозната истина: какво наистина се крие зад тези мъжки реплики

Разберете намеренията му само по думите му