Никога не пропускайте почивката с половинката

Почивката през лятото може да спаси връзката

В днешно време често двойките пренебрегват отношенията си заради работата и забързаното ежедневие. Почивката през лятото с половинката обаче може да спаси връзката.

Според проучванията все по-често се случва двойките да отлагат лятната почивка заедно или да я съкращават заради ангажиментите си. Понякога от липсата на време, понякога и в опит за пестене на пари.

На първи поглед не изглежда толкова страшно, ако пропуснем една ваканция, но когато се натрупат много такива ситуации, в които пренебрегваме отношенията си с партньора, всичко се натрупва и сериозно може да навреди на връзката.

Затова и психолозите препоръчват двойките да използват лятната ваканция като начин да се измъкнат от рутината и да се съсредоточат върху отношенията си. Малките почивки извън дома позволяват на партньорите да се отпуснат, да обърнат внимание един на друг и да подхранят тръпката. Още една причина да си вземете отпуска от работата възможно най-скоро.

Изберете си дестинация според зодията

Когато всеки ден прекарваме по един и същи начин и на едно и също място, лесно може връзката да стане скучна или дори токсична. В такива случаи започват споровете или пренебрежението между партньорите.

Днес има и много центрове, които предлагат терапия за двойки, по време на почивката, което превръщат лятната ваканция в лесен начин да възобновите отношенията си с половинката. Така не само се наслаждавате на курорта, но и успявате да поработите върху себе си.

Най-важното качество, което ни прави привлекателни

Стресът от това винаги да взимаме правилното решение

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс19 АВГУСТ 2019

Защо правим секс с много по-млади мъже?

Авторката на "Сексът и градът" Кандис Бушнел анализира този съвременен феномен, за да даде някои интересни отговори

Връзки & секс16 АВГУСТ 2019

Любов от пръв поглед, има ли такова нещо наистина?

И доколко трябва да вярваме на историите тип "Ромео и Жулиета"

Връзки & секс14 АВГУСТ 2019

Секса след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Връзки & секс13 АВГУСТ 2019

Спим с по три часа по-малко, ако до нас има мъж

Специалистите ни съветват да си купим второ легло