Кои са абсолютните don’ts в секса?

Но е почти сигурно, че сте ги допускали поне веднъж

И колко от тях всъщност сме допускали поне веднъж, а след това все си обещаваме, че ще е за последно.

Базирайки се на редица изследвания, сексолозите определят тези шест грешки като най-често срещаните.

Забравяте за презервативите

Алкохола със сигурност действа на много дами като “течен кураж” и ги прави доста по-дръзки, но в същото време и по-непредпазливи. Комбинацията от алкохол и секс обаче има два важни минуса: той може да направи оргазмите по-трудно достижими и може да ви накара да забравите за защитите, които обикновено ползвате. Изследванията показват, че 40% от жените казват, че е най-вероятно да правят секс без презерватив, ако преди това са пили. “Пияното” ви Аз може и да си мисли, че няма проблем за момента, но “трезвото” ви Аз на другата сутрин няма да е на това мнение.

Секс позите, които жените мразят

Разчитате само на един вид оргазъм

Няма правилен и грешен начин за постигане на оргазъм, и въпреки това всяка от нас е пробвала да изпита магията на G-точката или приятните изживявания, обещани от тази или онази поза. Анатомията на жените е различна и нещата, които се харесват на другите, може изобщо да не допаднат на вас, затова експериментите са важни. Така не само опознавате тялото си, но и намирате нови и нови начини за достигане до оргазъм.

Гушкайте се за по-силни оргазми

Не говорите за нещата, които ви възбуждат

Има много малко проблеми, които комуникацията да не може да реши. Ето защо именно откровенията са съвет номер едно на секс експертите. Ако напоследък чувствате, че еднообразието е завладяло и вас, и партньора ви, а тръпката е на път съвсем да се изгуби, значи е време да си поговорите за това кой какво харесва и кой какво би искал да пробва.

Не говорите за това кога да спрете с презервативите

В дългите връзки двойките често спират да използват презервативи на някакъв етап от отношенията си. Най-често това става след втория или третия месец, когато връзката вече стане сериозна и това е един от признаците за това. Проблемът обаче идва от факта, че те просто спират, без да го обсъдят. Помнете, че е важно преди това да поговорите за болестите, предавани по полов път и да се уверите, че половинката ви е напълно здрава.

Какво се случва с тялото, когато спрем секса

Прибързвате към същината на нещата

С други думи – претупвате предиграта. Бързият секс понякога може да е чудесен начин за разнообразяване, особено аки и двамата нямате време, но не правете грешката това да ви става навик. На всяка жена ѝ трябват поне 10-20 мин. стимулация, за да достигне върха, затова е много вероятно ако пропуснете тази част, след това да останете разочарована.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс14 ОКТОМВРИ 2019

Форплей за по-добър секс?

Какво не знаем за него, а трябва?

Връзки & секс09 ОКТОМВРИ 2019

Проучване показва, че хората с връзка от разстояние са по-щастливи

Оказва се, че често срещаното схващане, че връзките от разстояние нямат бъдеще, не винаги е внярна

Връзки & секс29 СЕПТЕМВРИ 2019

Колко често трябва да правим секс, за да сме щастливи

Не се притеснявайте - сексът дори веднъж седмично е достатъчен, за да ни направи по-щастливи и здрави

Връзки & секс24 СЕПТЕМВРИ 2019

Наистина ли е в природата ни да бъдем неверни?

Според науката, в природата на човек не е закодирано да бъде верен на един партньор