Как се променя сексът след сватбата?

Не винаги ласките в леглото с годините стават скучни, може да промените нещата в добра насока

Сексът по време на брака е коренно различен от този в началото на една връзка. Той обаче много се доближава до този при партньори, които са заедно от години.

Двойките споделят, че с течение на времето започват да се отдават на креватни ласки доста по-рядко, а и те не са толкова страстни, колкото са били преди. Сексът след брака може да бъде и много повече от това. Например, можем да се обзаложим, че досега никой не ви е казвал, че той може да е…

Креативен

Едно от най-хубавите неща на брака, е че партньорите се чувстват достатъчно комфортно един с друг, за да започнат да изпробват нови неща. Стига вие и половинката ви да сте готови за експерименти, а въпросните експерименти да бъдат обсъдени предварително, граници за вас почти не съществуват.

Защо либидото ви е извън строя?

По график

Може и да ви се стори странно, но двойките, които имат определено време за секс (като това не изключва и моментите, в които просто сте в настроение) се радват на доста по-активен сексуален живот. Защо? Ами защото когато в графика ви фигурира точка, която ви подсеща, че трябва да отделите време на половинката, просто няма как да го забравите. От друга страна, липсата на време е причина много да забравят и/или да отлагат секса. А какво правим, когато не можем да отделим време и забравяме? Точно така, записваме си.

Как се променя любовта след 30

Здравословен е

Доказано е, че редовният полов живот намалява стреса (а следователно и риска от инфаркт), спомага за загубата на тегло, намалява хроничните болки и вероятността да заболеем от грип и настинка. А омъжените жени разкъсват времето си между грижата за семейството, работата и себе си, така че нивата на стрес при тях понякога са по-високи. Какво по-добро лечение от това?

За сдобряване

Широко разпространено е вярването, че колкото по-голям е скандала, толкова по-горещ е секса след това. И ние не оспорваме този факт, но при семейните двойки караниците често са от битово естество и единият секс не решава проблема. От друга страна, той би бил чудесен завършек на един разрешен спор. След като всеки е казал каквото има да казва, ситуацията е обсъдена сериозно и е намерено най-доброто решение, ласките между завивките са прекрасна награда за добре функциониращата женена двойка.

Срамните истини, които всяка жена крие от мъжа до себе си

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс21 МАЙ 2019

Видовете целувки и какво казват те за чувствата на мъжа

Дали ви обича, готов ли е да се грижи за вас или ви гледа като лесна плячка в леглото си?

Връзки & секс20 МАЙ 2019

Финасовата изневяра и защо е толкова опасна

41% от обвързаните американци лъжат партньорите си за финансовото си състояние и за разходите си

Връзки & секс16 МАЙ 2019

Има ли надежда, ако сме спрели да правим секс?

Ето как да разпалите искрата отново

Връзки & секс12 МАЙ 2019

Важни, забавни и щури факти за секса

Например: При еякулация семенната течност се изстрелва със скорост, по-висока от тази на градския транспорт