Как да си сигурна, че ще има втора среща

Прави тези неща, когато за първи път излизаш с нов мъж, за да го накараш да иска да се видите пак.

На първа среща се стремим да постигнем три неща – да оставим добро впечатление, да изглеждаме перфектно и да си подсигурим втора среща. Ние ще ти помогнем с последното.

Първите срещи са винаги трудни. Двамата сте притеснени, не знаете нищо един за друг и се колебаете как да се държите. Едновременно с това искате да намерите начин да го впечатлите. Затова сме ви подготвили няколко препоръки какво да правите, така че втората среща да не си остане мираж.

Бъдете отворени към приключения

Първата среща не е винаги вечеря и питиета. Ако той се е потрудил да измисли нещо интересно, което да правите заедно, не се дърпайте. Проявете спонтанност и се впуснете в приключението с него. Така ще уважите жеста му и ще покажете забавната си страна.

Осемте правила на модерната среща

Връщайте комплиментите

Не само ние обичаме да бъдем ласкани. Мъжете също им харесва да чуват какво харесвате в тях. Затова не се срамувайте да му направите комплимент, особено, когато и той е проявил към вас същото внимание. Но не прекалявайте, бъдете искрени и естествени.

Покажете истинската си страна

Много често се изкушаваме да играем роли, когато сме на първа среща с някой, когото виждаме за първи път. Искаме да се престорим на перфектни и често – на такива, които не сме. Но по този начин не правим услуга нито на себе, нито на мъжа, с когото сме излезли. Така той няма да хареса вас, а престорената ви версия, с която рано или късно ще трябва да се разделите.

Бъдете приятелски настроени и с другите

Съвсем естествено е да искате да сте мили и любезни с мъжа, с когото сте излезли на среща, но не забравяйте и околните. Не прави хубаво впечатление, когато някой не се отнася добре със сервитьора или минувачите.

Какво никога да не обличаме на първа среща

Предложете да си разделите сметката

Въпреки че той накрая ще настоява да плати, и е най-добре да го оставите да го направи, от добри маниери е подходящо да го попитате иска ли да поделите сметката. Той със сигурност ще оцени жеста.

Не прекалявайте с алкохола

На първата среща ще искате да си спомняте всеки детайл и да сте в пълен контрол над това, което правите, нали? Затова по-добре не прекалявайте с алкохола, дайте си няколко наздравици и две глътки за смелост, но спрете след това.

Как се различава истинската любов?

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс15 ЮНИ 2019

Тайните за секса от щастливите двойки

Ето 4-те съвета за страхотен секс от истински двойки

Връзки & секс14 ЮНИ 2019

Когато искаме лятната любов да продължи завинаги

Типичните грешки могат да се избегнат още в началото, за да не се окаже, че през септември с него рязко си ставате чужди

Връзки & секс12 ЮНИ 2019

Щастието в любовта не е толкова трудно

Защо мъжете трябва да споделят домакинските задължения и още открития на психолозите

Връзки & секс11 ЮНИ 2019

Петте степени, през които преминава истинската любов

Ако имате късмет, ще стигнете до нея около петатата година на връзката ви