Как да привлечеш вниманието на мъжа, когото харесваш

Ерик Чарлс дава мъжката си гледна точка за успешен флирт

Ерик Чарлс, който пише за мъжко-женските отношения и чието мнение ти споделихме относно как да познаеш дали някой те харесва или се самозаблуждаваш, сега дава мъжката си гледна точка за това как да привлечеш вниманието на мъж, без да си прекалено настъпателна, за да не го отблъснеш.

Ето как да увеличиш шансовете си за успешен флирт с този мъж:

Усмихвай се. Усмивките са секси и приканващи, което е много атрактивно за мъжете. Ерик отхвърля имиджа, който списанията, филмите и модната индустрия налагат за секси – намръщени момичета с изключително студено излъчване.

Той твърди, че този моделски, couture вид действа отблъскващо за мъжете и НЕ Е секси. Ако не си убедена в това, Ерик предлага да си направиш експеримент – сложи своя намръщена снимка и друга, на която се усмихваш в два сайта за запознанства и виж коя снимка ще привлече повече желаещи да те заговорят.

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Изглеждай по възможно най-добрия начин, когато се срещаш с него. Мъжете първосигнално откликват на хубавата визия и имаш по-голям шанс да те забележи и на по-късен етап да те опознае, ако се поддържаш добре.  Намери време за спорт и се занимавай с него редовно. Лицето ти ще сияе от тренировките. Ще изглеждаш и ще се чувстваш по-добре, а и двете неща са важни.

Закачай се с него, когато намериш удобен случай. Чувството за хумор е много секси, ако си естествена и не преиграваш. Не следвай готови модели и фрази. Изгради си свой собствен стил, близък до характера ти.

Но не прекалявай и внимавай за какво се шегуваш. Можеш приятно да го подразниш на шега само за неща, за които знаеш, че той се чувства силен. Избягвай да говориш за негови черти или области от живота му, в които си усетила неговата несигурност. Иначе ще постигнеш обратен на желания ефект.

Балансирай приближаването и отдръпването. Истина е, че хората ценят това, за което трябва да положат малко усилия. В началния етап на излизането на срещи е важно да изпращаш смесени сигнали – на заинтересованост и на липса на заинтересованост. Така се заражда и поддържа тръпката.

Как се различава истинската любов?

Как можеш да правиш това без да си манипулативна? Просто се закачай с него за кратко време и се отдръпни. Ако той има интерес, ще ти даде сигнал за това. Възнагради го с малко внимание за показания интерес, за да го вдъхновиш за още активност от негова страна. Но не влагай повече усилия в отношенията ви отколкото той влага.

За да привлечеш вниманието на някого се изискват усилия, но не променяй вътрешната си същност, за да спечелиш някой мъж. Това, в което вярваш и което е ценно за теб, трябва да си остане неприкосновено. Дори мъжът не би желал една жена да се промени тотално заради него.

12 истини, които осъзнаваме, едва когато открием истинската любов

Ерик твърди, че ако спазваш неговите съвети за привличане на вниманието, но той не откликва по никакъв начин, значи най-вероятно не си негов тип и колкото и да се стараеш, едва ли ще запалиш искрата на привличането у него. Ако е безразличен, просто приеми фактите и продължи напред.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс22 ЮЛИ 2019

Как да подобрим сексуалния си живот според възрастта

Във всеки период от живота ни можем да направим нещо различно, за да подобрим връзката и секса с партньора

Връзки & секс18 ЮЛИ 2019

Какво означава сексуално лицемерие?

Психолози наложиха нов термин, който обяснява защо някои хора изневеряват толкова лесно

Връзки & секс17 ЮЛИ 2019

Много шум убива любовта

Това, което е между двама, е между двама. Какво се случва, когато разкъсаме обвивката на връзката си и започнем да се вслушваме твърде много в другите?

Връзки & секс15 ЮЛИ 2019

Връзката между секса и любимия ни стил музика

Феновете на кънтри музиката и блуса са най-доволни от сексуалния си живот, а метълите са на дъното на класацията