8 неща, които не знаете за мъжете и секса

И всъщност, наистина ли сме толкова различни?

Кои са най-изненадващите неща относно мъжете и секса, които жените не знаят?

Когато стане дума за желанието на силния пол и представянето им в леглото, ние сме склонни да вярваме на редица митове. Но в крайна сметка дали сме толкова различни?
Мъжете не само могат, но и симулират оргазми
Доктор Ейбрахам Моргънтейлър, автор на книгата “Защо мъжете симулират: Неочакваната истина за мъжете и секса”, учудващо голям процент от мъжете споделят, че им се е случвало да симулират оргазъм. Може би досега сте си мислели, че само жените го правят, но това очевидно не е така. Относно “доказателството” – ами всичко зависи от това дали правят секс с презерватив, колко семенна течност отделя мъжът при еякулация по принцип и колко жените обръщат внимание в такъв момент. И в тази връзка…
Мъжкият оргазъм не винаги идва с “доказателства” 
Понякога мъжете могат да получат оргазъм, без да стигат до еякулация. Има случаи на мъже с диабет, чийто отвор на пикочния мехур не се затваря добре и течността попада там, за да бъде изхвърлена по-късно от организма. Малко по-разпространено е при по-възрастни мъже, които са претърпели простатектомия. Хората, които практикуват тантричен секс също твърдят, че могат да достигат до оргазъм без да еякулират, но това все още не е доказано от специалисти. 

5 знака, че сте в токсична връзка

Няколко трика за перфектното фелацио

Мъжете симулират по същите причини, по които и жените го правят
Проучванията показват, че повечето от анкетираните се преструват, че стигат до оргазъм, защото просто усещат, че няма да им се случи по време на акта. Точно както и жените. Възможно е това да е така, тъй като преди това са консумирали твърде много алкохол, нервни са или пък пият силни лекарства против стрес и депресия. Буквално по този начин се стремят да покажат на партньорката си, че всичко е наред и са се представили страхотно, и идва време да спрат. 
Младите мъже също имат проблеми с ерекцията
Не си мислете, че само мъжете над 40 години търсят помощта на малките сини хапченца. Младите мъже също имат редица сексуални проблеми и това изобщо не е рядкост, като тук не става дума само за затруднения с ерекцията. Преждевременната еякулация засяга около 20% от младите мъже. 
Още на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс19 АВГУСТ 2019

Защо правим секс с много по-млади мъже?

Авторката на "Сексът и градът" Кандис Бушнел анализира този съвременен феномен, за да даде някои интересни отговори

Връзки & секс16 АВГУСТ 2019

Любов от пръв поглед, има ли такова нещо наистина?

И доколко трябва да вярваме на историите тип "Ромео и Жулиета"

Връзки & секс14 АВГУСТ 2019

Секса след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Връзки & секс13 АВГУСТ 2019

Спим с по три часа по-малко, ако до нас има мъж

Специалистите ни съветват да си купим второ легло