11 знака, че излизате с истински мъж, а не с плейбой

Цени ви, интересува се от вас и ежедневието ви и никога няма да накърни чувствата ви

Всички обичаме лошите момчета, които ни издигат в небесата, обсипват ни с комплименти и са обаятелни като тлеещият огън в камината. Но също като него, те парят и оставят белези за дълго.

Често този тип мъже са плейбои, които обичат да се доказват пред колкото може повече жени и лъжат също толкова красиво, колкото са и самите те. Как обаче да се уверим, че следващата ни тръпка не спада към тази категория мачовци, а е истински мъж, който не се страхува да каже истината и едновременно с това е истински джентълмен, умеещ да пощади емоциите ни? Разберете тук:

Неговата история е прилична
Той може и да е имал много приятелки преди, но това би било добре ако причините са приемливи. Ако е бил лош с всички тях и по един или друг начин ги е наранявал, стойте далеч от него.

Прави най-доброто
Двойките често твърдят, че не биха се наранили един друг, докато не дойде моментът, в който това се случи. И тогава всички емоции избухват. Но помнете, истинският мъж никога няма да накърни достойнството ви с думи, нито ще прояви грубост спрямо вас. Той ще контролира нервите си и ще се постарае никога да не повтори грешките си.

Оценява коя сте
Разбира се, че всяка една жена обича да носи страхотни рокли, да слага високи токчета и грим. Истинският мъж харесва тази визия, но той ще ви оцени и ще ви обича, дори рано сутрин, когато сте без капка макиаж, с рошава коса и старата тениска. Защото той не иска да бъде с някоя друга, а с вас.

vrazki 1

Не се оправдава
И двамата сте заети, но той винаги ще подреди така натоварената си програма, че да му остане време и за вас и да ви обсипе с необходимото внимание. Той знае, че една жена не трябва да се приема за даденост.

Раздава се
Той винаги е готов да ви помогне, ще уважава вашите чувства, никога няма да ви кара да ревнувате или да се чувствате разтревожени. Връзката ви е не само на физическо ниво, но е и емоционална.

Обича странностите ви
Каквото и да вършите, той ще го приеме напълно. Защото ако ви обича истински, ще приеме и вашите малки странности, независимо дали те са свързани с външния ви вид или с хобитата ви.

Знае как да се справя с настроенията ви
Много мъже недоумяват онзи тежък период от месеца за всяка жена, когато е в цикъл и бушуват всички хормони в тялото й. Истинският мъж обаче ще знае как да се справи с промените в настроението и със стреса, защото знае, че това е нещо естествено. Той винаги ще бъде до вас, за да ви утеши.

Контролира настроенията си
Целият ден може да е бил изпълнен с много проблеми и битки на бизнес полето, но истинският мъж ще знае как да се справи със ситуацията и ще оправи настроението си до края на деня, когато ще се отдаде на хубавите емоции с вас.

vrazki 2

Наслаждава се на всеки момент
Независимо дали искате да се забавлявате или да спите през цялата дъждовна събота, той ще е идеалната компания и за двете. Защото вашият човек просто ще знае как да се адаптира към ситуацията и да се наслади на всеки момент.

Проявява креативност в любовта
Дали сте заедно от месец или от години, той винаги ще намери начин да изрази обичта си. Истинският мъж ще ви изненада с кафе в леглото, когато сте изморени, ще направи плейлиста с любимите ви парчета, за да си спомняте за него, когато сте в колата и ще ви кара да се чувствате специална всеки ден.

Знае значението на комуникацията
Всеки път, когато сте далеч, той ще ви изпрати съобщение във Facebook или на телефона, за да ви покаже своята обич, или пък ще ви остави саморъчно написано писмо, когато е в командировка. А когато се върне, ще иска да знае как сте и какво се е случило с вас през изминалите дни. Защото той знае истинското значение на комуникацията.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс14 ОКТОМВРИ 2019

Форплей за по-добър секс?

Какво не знаем за него, а трябва?

Връзки & секс09 ОКТОМВРИ 2019

Проучване показва, че хората с връзка от разстояние са по-щастливи

Оказва се, че често срещаното схващане, че връзките от разстояние нямат бъдеще, не винаги е внярна

Връзки & секс29 СЕПТЕМВРИ 2019

Колко често трябва да правим секс, за да сме щастливи

Не се притеснявайте - сексът дори веднъж седмично е достатъчен, за да ни направи по-щастливи и здрави

Връзки & секс24 СЕПТЕМВРИ 2019

Наистина ли е в природата ни да бъдем неверни?

Според науката, в природата на човек не е закодирано да бъде верен на един партньор