Психология : Better me26 ОКТОМВРИ 2012

Чувствам се пълноценна, когато …

Попълни фразата и открий най-доброто в себе си!

Попълни фразата и открий най-доброто в себе си!

Как да го направиш

завърши фразата “Чувствам се пълноценен, когато …” с първото, което ти идва на ум. Отговорът обаче няма да ти хрумне веднага. Дай си време да помислиш и да отговориш искрено. Краят на фразата би могъл да бъде нещо като “.. когато правя нещо творческо” или “.. когато виждам децата си щастливи и здрави”, “… когато помагам на хората около мен”, а защо не и “… когато получа комплимент от шефа си.” Попълни това, което ти носи удоволствие и те кара да се чувстваш добре!

Защо е важно

В напрегнатото и натоварено всекидневие обикновено нямаш достатъчно време да мислиш за нещата, които те карат да се чувстваш истински щастлива. Поспри за малко и помисли какво те кара да се чувстваш пълноценна. Това ще ти помогне да откриеш истински стойностните неща в живота. Може да те вдъхнови да отделиш повече време в дейност, която обичаш, да цениш много повече моменти и да бъдеш с хората, които са важни и за които си благодарна, че ги има в живота ти.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BETTER ME

Better me08 МАРТ 2019

Кои са навиците на щастливите хора

За да бъдем щастливи не ни трябват големи богатства или чудеса, просто няколко добри навика.

Better me27 ФЕВРУАРИ 2019

Тест: Оставяш ли парите да контролират живота ти?

Проблемите с парите влияят на всички аспекти на живота ни, понякога твърде много. Този тест ще ти каже дали финансите контролират щастието ти.

Better me20 ФЕВРУАРИ 2019

Как да си организираш времето след работа

След работа ни се иска да свършим милион неща, а никога не успяваме. С тези идеи за организация на времето ще можеш максимално да се възползваш от деня си.

Better me12 ФЕВРУАРИ 2019

За да излизате винаги добре на снимки, спазвайте тези 8 правила

Отговаряме на въпросите "Как да застана?" и "Къде да си сложа ръцете?"