5 неща, които да правиш докато той гледа мача

Спортът е сред задължителните теми за скандал. Нужно ли е?

Спортът е сред задължителните теми за скандал в неделното дерби за много двойки. Нужно ли е?

Ще ти дадем 5 по-добри идеи за активности докато приключи мачът, а световното по футбол тече с пълна сила.

  1. Да, съвпадението на деня за домашно чистене и вечните безкрайни спортни дербита е тотален дизастър. Но колкото и да е спешна прахосмукачката, по-добре я отложи с два часа. Събери спортния екип и се евакуирай във фитнеса, на разходка в парка или просто потичай. Така хем ще избегнеш киселата му физономия, ако случайно любимите му момчета пропуснат някой гол, кош, сет, хем ще стегнеш и разтегнеш тялото си, ще освежиш тонуса си и ще засияеш. А широката ти усмивка ще зарадва и теб, и него.
  2. Неделя е. Вали дъжд. Но за спорта няма спиране. В такива ситуации винаги е време за дейности, в които той не искаш да те вижда. Епилация, скубане на мустаци, маски за лице, коса и прочие, антицелулитни масажи. Каквото и да си приказваме, никоя жена не изглежда по време на тези процедури като момичетата, които ги рекламират. Когато следи спорта, това е моментът, в който твоето момче е толкова силно концентрирано върху екрана, че можеш спокойно да вържеш кърпа на главата си и да наденеш домашния халат.
  3. Срещата с приятелки винаги е чудесен вариант. Надали има толкова грешен мъж, който да си е заслужил 5 часова неделна разходка в мола, докато в ефира върви любимият му спорт. Събери дружките и си направете женски следобед, в който да съберете достатъчно много тестери, да похарчите умишлено много пари за нови придобивки в гардероба и да поклюкарствате наволя. Ако го превърнете в традиция, ставате силни почти колкото мъжкия отбор, който се събира, за да гледа спорт. Редовните срещи удължават живота на всяко едно приятелство. В забързания ни график такива неделни прозорци се превръщат в жадувано време.
  4. Посвети това неделно време на самоусъвършенстване. Ако през останалото си или в офиса, или вечер със семейството, удачно е в неделя да намериш поне два часа време за теб. С многообразието от онлайн курсове можеш с лесни стъпки да се превърнеш в мини експерт във всяка тема. Онлайн езиков, дигитален или готварски курс, действително всеки е на един клик разстояние и дори физически няма да бъдеш далеч от любимия човек.
  5. Накрая все пак можеш някоя неделя да направиш изключение. Да облечеш тениската на любимия му отбор, да вземеш любимото ти списание и нещо вкусно за хапване и просто да се сгушиш в него докато олелията на терена премине. Със сигурност ще ти бъде забавно, поне докато разучиш правилата на играта и го гледаш как подскача като радостна маймунка при всяка нова спечелена точка. Гарантираме ти, че той ще оцени достойно не само аутфита ти, но и готовността ти да прекарвате още повече пълноценно време заедно, в което ти си натурална, секси и да бъдеш просто неговото момиче. Защото общото съжителство е и приключение, и предизвикателство. И ако не успееш да напаснеш егото си с това на другия човек, рискувате много бързо само да се разминавате в хола, а след това да напуснете и общото място. И не забравяй, че изкуството на щастливата връзка  се крие в способността да намирате щастието в простите неща. Let it be lazy Sunday!

Елица Стойчева

Пречи ли ни мъжкият егоизъм?

Пет дни без Фейсбук правят чудеса за душата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BETTER ME

Better me02 АПРИЛ 2020

15 начина да направите живота си по-хубав

Понякога дори най-простичките неща могат да променят ежедневието ви коренно

Better me27 МАРТ 2020

Защо по-умните хора обичат да са сами

Науката откри връзка между нивото на интелигентност и желанието да прекарваме повече време насаме

Better me26 МАРТ 2020

Видовете стрес и как да се справим с всеки от тях

По време на пандемията и карантината справянето със стреса е още по-трудна задача

Better me24 МАРТ 2020

Да можеш да назоваваш емоциите си дава огромна сила

Това е особено важно откритие за хората, склонни към тревожност и депресия