Living : Книги & технологии20 ДЕКЕМВРИ 2017

Подарете стилно изживяване с moto x4

Новият смартфон от Motorola има красив корпус, 16-мегапикселова предна камера и защита от вода и надраскване. Как да го използваме за перфектно селфи?

Ако в момента търсите своя нов мобилен телефон, moto x4 е последният модел от Motorola, на който спираме вниманието си през месец декември.

Телефонът отговаря напълно на съвременните трендове в разработката на мобилни устройства. А именно – все по-красиви и тънки телефони с все по-разнообразни функции за снимане.

Затова днес ти представяме този нов смартфон – и освен това ти даваме 5 + 1 основни съвета за това как да изглеждаш перфектно на селфитата си!

moto xе красив и лесен за използване

Като всички смартфони Motorola, и новото попълнение е изключително интуитивно. Лесен за използване и освен това безупречно стилен, moto xе и защитен от надрасквания и водоустойчив при напръскване или заливане с течност и дори при изпускане в локва.

Но, разбира се, като дами ние веднага насочваме вниманието си към камерите на телефона.

Добрата новина е, че moto xснима наистина с професионално качество – 16-мегапикселовата предна камера се справя перфектно дори и при ограничена светлина и има функция за анимиране на селфита. Има и функция селфи панорама, с която можете да се снимате, улавяйки повече от пейзажа зад вас. Двойната задна камера пък е с усъвършенстван софтуер и двоен автофокус.


Освен красиво, той е и умно устройство. За да осигури още по-бърз достъп, moto x4 поддържа функцията Moto Key. Чрез нея получавате достъп през телефона или лаптопа до любимите си сайтове, които са защитени с парола, само с докосване на четеца за пръстови отпечатъци. Системата за кодиране гарантира, че личните ви данни остават защитени.

Как да си направите перфектното селфи с moto x

1. Ако досега не сте били съвсем про в самоснимането, първото нещо е да откриете по-добрия си ъгъл. 

Обикновено си харесваме повече единия профил. Открийте го, като експериментирате.

2. Селфитата се получават най-добре в лек полупрофил, когато сте наклонили малко брадичката си надолу.

3. Дръжте телефона леко по-нагоре от нивото на лицето. Това ще ви помогне да изглеждате по-слаби и ще накара очите и скулите ви да изпъкнат.

4. Един странен, но много добър трик: притиснете езика си към небцето, когато се снимате. Това леко прибира двойната гушка и като цяло прави шията и брадичката по-слаби.

5. Лицето винаги изглежда по-добре на естествена светлина.

6. Ако си правите mirror selfie, първо си подредете стаята. Гадничко е да излезеш добре на снимката, само за да осъзнаеш в последствие, че заради хаоса наоколо кадърът не става за споделяне.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии18 СЕПТЕМВРИ 2018

9 грешки в Instagram

Може би не знаете, че ги допускате, а може и да сте забравили за тях

Книги & технологии11 СЕПТЕМВРИ 2018

Книгите, които избрахме през септември

Биография, крими и... незаменимият Валери Петров

Книги & технологии29 АВГУСТ 2018

Истинската история на принцеса Даяна от първо лице

Биографична книга разкрива тайните на принцесата навръх годишнината от смъртта й

Книги & технологии20 АВГУСТ 2018

Книгите, които четем през август

Седем заглавия, които ще ви оставят без дъх