Астро Мания : Хороскопи04 НОЕМВРИ 2017

Пълнолуние в Телец: Какво да очакваме?

Най-силно влияние ще усетят зодиите Телец, Лъв, Скорпион и Водолей

Пълнолунието днес ще доведе до противоречия между противоположните знаци на зодиака (онези, които стоят точно един срещу друг). Също така дава възможност да постигнем баланса и хармонията между тези взаимоизключващи се взаимно енергии.

Неразбирателствата ще ви съпътстват вкъщи, в отношенията с половинката и с парньорите в офиса, където подвеждащи изказвания и индиректни критики ще доведат до влошена комуникация. Ако се окажете сред тези, на които пълнолунието повлиява по този начин, най-добрият вариант за справяне с кризата е да се доверите на вътрешните си инстинкти, които ще ви изведат от ситуацията.

Разкриха връзката между пълнолунието и безсънието

Знаците, при които влиянието ще се усети най-силно, са Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Действията си трябва да обмислят Рак, Дева, Козирог и Риби, тъй като при невнимание и те ще се окажат в същата ситуация. Комуникацията е ключова през този напрегнат месец.

Пълнолунието изважда на показ вътрешната ви несигурност и желанието ви за покой. Чувствате се така, сякаш имате огромното желание да промените нещо, въпреки че и вие самите не знаете какво точно е то. Малките промени в обзавеждането, начинът на хранене или намирането на ново хоби ще ви помогнат да се избавите от това чувство. Ако това не помогне, отделете си време да анализирате какво точно от заобикалящата ви среда ви тревожи. Понякога за да постигнете стабилността, от която толкова имате нужда, трябва първо да преминете през хаоса на трансформацията.

Хороскопът за месец ноември е тук!

Проблемите с роднините, половинката и колегите ще бъдат решени само тогава, която успеете да постигнете баланс със самите себе си. Постарайте се да отделите достатъчно време за почивка на ума и тялото. Занимавайте се с дейности като йога, четене на книги или готвене, които ще ви помогнат да релаксирате активно.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 24 - 30 септември

Водолеите ще трябват да пестят пари, а Лъвовете да поработят върху себе си

Хороскопи17 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 17 - 23 септември

Овните ще са обзети от романтични пориви, Стрелците да стопират емоциите за момента

Хороскопи10 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 10 - 16 септември

Лъвовете да се доверят на разума си, Рибите да погледнат положително на нещата

Хороскопи03 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 3 - 9 септември

Нова работа в чужбина за Раците, Везните да не отлагат задачите