Звезди : Звезден стил : Beauty : Коса12 ОКТОМВРИ 2017

Опушен шоколад, студено кестеняво и още идеи за брюнетките този сезон

Изкушаващи нюанси, демонстрирани от любимите ни red carpet икони

Бронд, миксът между кестеняво и русо (brunette+blond) търпи своята еволюция под формата на преливащи омбре краища. При Лили Джеймс цветът на косата й е изсветлен с 1-2 тона, а след това по-светлите нюанси са боядисани с техниката балеаж. В основата те са по-малко, но към краищата се увеличават.

Косата на Алексис Бледел е светлокестенява по рождение. За да придаде на прическата си повече дълбочина, актрисата залага на тънките кичури с червеникави отенъци. Този стил е чудесен избор за момичетата със светла кожа, като Алексис, но и за всички онези, които не държат да поддържат цвета си всеки месец.

Този топъл цвят е подходящ за естествени брюнетки с по-тъмен нюанс на кестенявото. Цветът е топъл, но за още по-голям ефект тук-там са добавени едва забележими, шоколадови кичури. При Оливия Кулпо те подчертават лицето и преминават към долната част на косата към тила и краищата.

Косата на Кендал Дженър е класически пример за кестеняво със студени подтонове. Цветът е монохромен, без излишни кичури. Подходящ е за момичета с дебел и плътен косъм, които нямат нужда от допълнителен обем, постигнат чрез смесване на бои.

Вместо от светлокестеняво да преминават към русо, кичурите в краищата на Джесика Бийл са боядисани в карамелено. Тук фокусът отново е върху обрамчването на лицето, където са разположени кичурите. Ако искате малка промяна, без цялостно боядисване, това е прическата за вас.

Всъщност, за да цвета на Криси Тийгън, основата ви трябва да е боядисана в най-тъмното русо. След това около лицето и продължавайки към тила са боядисани кичури с различна дебелина и нюанси на златистото.

Само долната половина от косата на Дакота Джонсън е допълнена с кичури в пепеляв нюанс на кестенявото. Цветът е по-студен и няколко тона по-светъл от естествения й, а кичурите са тънки и едва забележими.

Кой е казал, че блондинките се забавляват повече? 

Тази есен тенденциите при боядисването предлагат достатъчно възможности, от които брюнетките да избират, за да разнообразят визията си. Времето на класическото омбре и нежният балеж отмина! Заместват ги стратегически разположени карамелени кичури, медени тонове и цвят с изкушаващото име “опушен шоколад”. Как да не се чувстваме предизвикани да си запазим час още днес?

“Разтапящ се цвят” – нов тренд в косите тази есен

Вижте най-горещите цветове за брюнетки този сезон, демонстрирани от Кендал, Оливия Кулпо, Джесика Бийл и още! (Снимки: Profimedia)

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Дрескод28 ЮНИ 2018

Тайните на Амал Клуни за перфектна визия

Как съпругата на Джордж Клуни успява винаги да бъде изумително елегантна

Звезден стил19 МАЙ 2018

Звездният стил на гостите на кралската сватба

Вижте кои са сред поканените и как са облечени

Звезден стил09 МАЙ 2018

По червения килим на фестивала в Кан

Вижте най-впечатляващите визии, които видяхме в първия ден на феста

Звезден стил22 МАРТ 2018

Изненади за последно: Кейт Мидълтън със слим дънки

Херцогинята заложи на спортната елегантност за своята последна публична поява преди раждането