Beauty : Грим : Звезди : Звезден стил11 ОКТОМВРИ 2017

Нина Добрев ни дава идея за грим в цветовете на сезона

Комбинираме златисто и тъмно керемидено за перфектния есенен макиаж

Красотата на есента вдъхновява последната визия на Нина Добрев, с която актрисата се появи на премиерата на филма “Only The Brave”. 

Всички малки детайли в тоалета, аксесоарите и дори грима сякаш отразяваха сезона. Флорален мотив в нюансите на кафяво, червено и оранжево, красеше роклята й с марка Zac Posen. Стилистката на Нина Илария Урбинати я беше съчетала с обувки в черно, червено и златисто на Nicholas Kirkwood и златен клъч Jimmy Choo.

Пълна промяна за Нина Добрев

Цялата тази есенна романтика беше пренесена и в макиажа на звездата от филма “Права линия”. Гримьорът й Адам Брючауд избира цветове, които да кореспондират на роклята и аксесоарите й, залагайки на два основни нюанса: златно и тъмно керемидено. 

Във външните ъгли на клепачите на Нина Адам нанася кафяво с матов финиш, изтегляйки го до средата на долния клепач. По този начин гримьорът придава повече дълбочина на погледа на Добрев и подчертава кафявите й очи.

Следващата стъпка е нанасянето на златните сенки с фини блестящи частици. Те покриват средата и вътрешните ъгли на клепачите, включително долната им част. Малко спирала на миглите завършва тази част от макиажа на Нина.

Нина Добрев промени тренировките и режима си

За устните й Брючауд се спира на тъмнокеремидено червило с кадифен финиш. Без излишен блясък, тъй като той е съсредоточен върху очите, червилото допълва перфектно тоалета и аксесоарите на актрисата.

Палитра сенки и контур Shade + Light Glimmer, Kat Von D от Sephora; Червило YSL Pur Couture 71 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим11 ЮЛИ 2018

Как да си направим опушен грим според цвета на ириса

Няколко полезни съвета за грим, с който да подчертаете погледа си и да приковете чуждите такива

Грим09 ЮЛИ 2018

Най-големите фалове в грима през лятото

Бъдете пестеливи в количеството и изберете правилните формули

Грим06 ЮЛИ 2018

Гримът на Кейли Куоко за нейния сватбен ден

Beauty визията й стъпка по стъпка