Мода : Тенденции20 СЕПТЕМВРИ 2017

Змии, халки и гердани от въжета за есента

Вижте тук всички горещи нови тенденции при бижутата!

Деликатните обеци отстъпват място на дебелите халки, често изработени от метал или пластмаса. Тенденцията от 80-те и 90-те се заражда в хип-хоп клиповете, но днес стои не по-малко адекватно и в бизнес дрескода.

Дълги и свободно спускащи се по деколтето или оплетени на сложни възли, този тип бижута са истинска възможност за DIY любителите. Пригответе се да покажете колко "бързи, смели, сръчни" сте в действителност.

Вече комбинираме няколко големи коктейлни пръстени, вместо десетки деликатни такива. А всъщност комбинацията между двата стила също е позволена. Дебели халки и големи камъни насочват вниманието към ръцете ни.

Анималистичните принтове са навсякъде в тенденциите при дрехите. При бижутата обаче, формата на змията е по-предпочитана. Откриваме я в огърлици, пръстени и гривни, предназначени за смелата и фатална жена, която знае как да ги носи.

Този тип гривни, свързани с пръстени, отново се завръщат на сцената. Инспирирани от екзотични бижута, те са нежен отговор на всички по-груби бижута. А и чудесна възможност да покажете колко деликатни са ръцете ви.

Пригответе се за любимото си парти бижу този сезон! Овърсайз обеците с цял куп камъни и ретро дух излизат на сцената, но дали ще се осмелите да ги носите и през деня?

Големите бижута с полирани повърхности, които отразяват светлината, привличат погледа директно към зоната, в която ги носите. Изберете обеци, за да поставите акцент върху лицето, колие - за деколтето или голяма гривна за ръцете.

Готова ли е кутията ви с бижута за есента? 

Този сезон на сцената излизат аксесоари, инспирирани от диско стила на последните десетилетия на миналия век. Смелите експерименти и сблъсъка на стилово диктуват визиите ни за студените дни. Докато залагаме на по-монохромна и меланхолична палитра при дрехите, точно обратното важи за бижутата – колкото по-ярки, обемни и забележителни са те, толкова по-добре.

Няколко идеи в крак с горещите тенденции сме ви приготвили в галерията! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Как да носим ботите на есен 2020 + 7 идеи за тоалети
Тенденции13 ОКТОМВРИ 2020

Как да носим ботите на есен 2020 + 7 идеи за тоалети

Комбинацията от боти + рокля издължава визията

Копираме чантата, която стана хит на Седмицата на модата, с предложенията на Mango и Zara
Тенденции05 ОКТОМВРИ 2020

Копираме чантата, която стана хит на Седмицата на модата, с предложенията на Mango и Zara

Придаваме динамика към всеки тоалет с един аксесоар

Обувките бяха акцентът в звездните визии през изминалата седмица
Тенденции28 СЕПТЕМВРИ 2020

Обувките бяха акцентът в звездните визии през изминалата седмица

Събрахме най-стилните тоалети от последните дни

Летните тенденции, които са актуални всяка година
Тенденции17 АВГУСТ 2020

Летните тенденции, които са актуални всяка година

Някои моди остават вечно актуални