Мода : Тенденции28 ЯНУАРИ 2019

Висящи камъни, хаос и експлозия от цветове

Вижте кои са най-горещите тенденции при бижутата тази година

Още в първия месец на новата година, тенденциите при бижутата навлизат с пълна сила и носят много настроение.

Ако през 2018-та нежните, перлени бижута бяха на мода, то през 2019-та те слизат от сцената и на тяхно място идват различните, цветни и много хаотични колиета и обеци. Именно сега е моментът да експериментирате смело с формите, нестандартните комбинации и ярките цветове.

Златните правила за носенето на бижута

Нека тази новина не плаши дамите с по-изискан или семпъл вкус, защото всеки тренд подлежи на промяна според личния стил. Така например, тенденцията да се носят заедно много къси и дълги обеци, може да не изглежда твърде претруфено като се изберат по-нежни модели в един цвят, без излишни камъни.

Друг интересен тренд е двойният пиърсинг или по-скоро правенето на втора дупка над оригиналната първа. Той отново може да изглежда много деликатно с по-семпла обеца или при желание да се избере цветна и по-голяма, която дори да се комбинира с предходната тенденция и така да се създаде още по-интересно или различно излъчване. 

От перлите до чорапите: Аксесоари по скандинавски

Какво друго да очакваме през 2019-та? Наслояването на колиета, които на пръв поглед са твърде несъвместими, носенето само на висулки, както и супер цветните пръстени и гривни, са сред топ тенденциите, които да включим в стила си. Ако все още търсите вдъхновение, ще го откриете в галерията. 

44630713_540040309793467_2602492851176983660_n.jpg (1028×1028)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции11 НОЕМВРИ 2019

Моден писък: Пуловери и жилетки на ромбове

С тях ще изглеждате като добро момиче, освен ако не се осмелите да пробвате най-модерната визия, а именно да ги носите на голо

Тенденции07 НОЕМВРИ 2019

Какво ново на модния фронт за мъжете?

Ако искате силното рамо до вас да присъства освен всичко друго и със стил, подшушнете му за тези 5 горещи тренда

Тенденции31 ОКТОМВРИ 2019

Naughty Girl: Кодът на новия парти сезон е сатен

Тази блестяща и съблазнителна материя превзе гардероба на звездите, като най-дръзките от тях оставят бельото им да се вижда под сатенен костюм

Тенденции25 ОКТОМВРИ 2019

7 стилни и актуални панталона, с които да разнообразите дънките

Карго панталоните се връщат на мода, заедно с кожения панталон + още 5 стилни предложения: