Мода : Тенденции04 СЕПТЕМВРИ 2019

Цветовете, които ще виждате навсякъде тази есен

Този път не са типичните тъмни нюанси

Всяка есен студеното време и заобикалящата природа ни вдъхновява да носим по-тъмни нюанси – например бордо, лилаво и кафяво. Този път цветовете са съвсем различни.

Забелязваме, че тенденциите тази есен са много по-ярки и крещящи в сравнение с всяка друга. Този път най-модерни ще са по-скоро крещящите цветове, които ще носят весело настроение през студените дни.

Един от най-срещаните цветове тази есен е яркорозовото – то е забавно, неочаквано и привличащо вниманието. Може би точно този контраст се харесва на дизайнерите тази година.

5 много различни визии за ранната есен

Много нюанси на зеленото ще са популярни в идните месеци. По принцип през този сезон взимаме вдъхновение от златните и кафявите багри на листата, сега обаче ще търсим да върнем лятното чувство, защото главната тема се върти около зеления тон на листата и тревата. Така че можем да избираме от по-светлите нюанси до по-тъмните – и двата варианта ще са попадения право в целта.

Комбинацията от лилаво и зелено носи лятното настроение в есента

Светложълтото също се превръща в любим цвят този сезон. Той е може би най-близко до традиционната униформа за есента. За разлика от миналогодишния популярен нюанс “горчица”, този повече наподобява маслено жълто.

Това ще бъдат трите топ цвята на есента. Ако имате нужда от идеи как да ги носите или просто си търсите малко цветно вдъхновение, разгледайте галерията със снимки на няколко различни тоалета с всеки популярен нюанс.

Тенденциите, за които ще забравим през 2020

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции13 НОЕМВРИ 2019

Възходът на anti-basic костюма

Правилният отговор на въпроса ви "Какво да облека за предстоящите партита" се съдържа в тази тенденция

Тенденции11 НОЕМВРИ 2019

Моден писък: Пуловери и жилетки на ромбове

С тях ще изглеждате като добро момиче, освен ако не се осмелите да пробвате най-модерната визия, а именно да ги носите на голо

Тенденции07 НОЕМВРИ 2019

Какво ново на модния фронт за мъжете?

Ако искате силното рамо до вас да присъства освен всичко друго и със стил, подшушнете му за тези 5 горещи тренда

Тенденции31 ОКТОМВРИ 2019

Naughty Girl: Кодът на новия парти сезон е сатен

Тази блестяща и съблазнителна материя превзе гардероба на звездите, като най-дръзките от тях оставят бельото им да се вижда под сатенен костюм