Мода : Тенденции06 ДЕКЕМВРИ 2019

Секси рокля и груби ботуши е комбинацията на сезона

Включително и за парти

Блестящата, секси рокля за парти тази година си има нова компания.

Модните it-момичета я комбинират с грубовати ботуши с масивна подметка. Това всъщност е нещо като зимна версия на съчетанието от ефирна рокля и ugly маратонки, която шестваше навсякъде през лятото. И е също толкова ефектна, а и удобна.

Можем да заявим уверено, че като цяло “грозните боти” са сред най-актуалните модели на зимата. Досега се носеха нон-стоп в ежедневието, включително от най-известните световни модели, а с наближаването на партитата щурмуват и официалния гардероб.

Така че след като си изберете блестяща и ефектна парти рокля, не се мъчете с остри обувки и тънки токчета! Заложете на равни боти с грубовата визия и добавете пънкарски акорд в стайлинга си. Резултатът е един смел и енергичен моден контраст, който успешно ще ви открои сред тълпата!

Най-лесният и елегантен грим е на мода този сезон

Naughty Girl: Кодът на новия парти сезон е сатен

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции21 ЯНУАРИ 2020

Модните инфлуенсъри и техните находки през януари

Обемните плетива с десен и миди роклите с принт заемат централно място в гардероба на фешънистите в момента. Вижте и кой е най-популярният модел боти

Тенденции16 ЯНУАРИ 2020

Стилът по улиците на Милано

Някои от най-стилните мъже и жени в света наричат италианската модна столица свой дом. Да видим какво носят те този сезон!

Тенденции14 ЯНУАРИ 2020

Идва пролетен ренесанс на силните цветове

Червено, наситено синьо, зелено, жълто са като сочна витаминозна доза за гардероба ни

Тенденции10 ЯНУАРИ 2020

Пролетен тренд - пак ще носим МНОГО костюми

Вариантите са толкова разнообразни, че дори вече да притежавате не един костюм, отново ще има какво различно да харесате и добавите в гардероба си