Мода : Тенденции19 АПРИЛ 2017

Сандалите, които да си купим този сезон

7 тенденции при летните обувки, в които си заслужава да инвестираме

Да, правилно прочетохте. Този хипарски модел е най-актуалният избор за всяка ваканция и вече го видяхме на страниците на доста влиятелни модни блогове. Само си представете как изглеждат сандалите, съчетани единствено с бански, прокъсан деним и шапка. Навихме ли ви?

В повечето случаи тези сандали разчитат на две дебели кожени каишки - едната през пръстите, а другата през глезена. Вероятно ви напомнят модела Birkenstock. който преди няколко години беше на върха, заради удобството, което предлагаха равната подметка и каишките.

Дамите от клана Кардашиян-Дженър приеха тази тенденция присърце, особено Ким и Кайли. Сандалите често се отличават не само с прозрачни каишки, но и с прозрачен ток, правейки ги още по-футуристични.

Думата буквално означава обувки на равна платформа. Тук удобството отново е на почит и благодарение на Prada, Gucci и Stella McCartney, тези сандали ще са незаменима част от лятото.

На платформа, на дебел ток или равни, чехлите и тази година са повече от задължителни. Благодарение на своя ретро дизайн, те винаги стоят страхотно с деним или миди поли и рокли.

Можете да благодарите на Риана и Puma за завръщането на този стил, който, убедени сме, ще остави мнозина раздвоени. Чехлите се отличават с лога, като Givenchy и Chanel се присъединяват със свои модели.

Още една тенденция, която ни напомня за 80-те - обувки в бяло. Много каишки от бяла кожа, прозрачни или дървени токове белязват моделите, неизменна част от всяко съчетание с ефирна рокля.

Макар температурите навън с нищо да не го подсказват, подготовката за лятото тече с пълна сила. 

Вече разгледахме актуалните тенденции при банските, демонстрирани от Instagram звездите. Сега е време да обърнем малко повече внимание на друга част от летния гардероб, без която визиите ни за слънчевите дни няма да са същите – сандалите!

Ако си падате по ретро стила, то това лято няма да имате никакви затруднения при избора на обувки. Със завръщането на тенденциите от 80-те и 90-те не трябва да се учудвате, че хитовите модели ви се струват някак познати. Дебелите токове, равните подметки, широки каишки и класическите чехли носят в себе си полъха на отдавна отминали десетилетия, за които често говорим с носталгия. Това очевидно важи и за модни къщи като Givenchy, Chanel и Gucci, чиито последни колекции отново доказаха максимата, че всичко ново е добре забравено старо.

Ето кои са седемте хитови тенденции при сандалите това лято!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции17 ОКТОМВРИ 2019

Latest Look: Червената рокля на Виктория Бекъм

Изчистен модел, максимален ефект. Време е всички да се замислим за поне една подобна дреха

Тенденции16 ОКТОМВРИ 2019

Клишето за булчинската рокля е разрушено

Victor & Rolph предизвикват жените да кажат "да" в различен тоалет

Тенденции14 ОКТОМВРИ 2019

Есенен стрийт стил от най-известните модели

20 визии, които с един поглед ще ви дадат ориентир кои есенни тенденции са IN

Тенденции07 ОКТОМВРИ 2019

Последният хит в есенния стил - наметалото

Добавяйки само този елемент тоалетът се изменя изцяло.