Мода : Тенденции16 АВГУСТ 2018

Каубойските ботуши идват, а ние имаме наръчник по стилно оцеляване

Това се очертава да бъдат обувките на есен 2018

Обувките на есен 2018 се очертават доста сложни за комбиниране на пръв поглед. Каубойски ботуши? Дали бихме се осмелили?

На пръв поглед мисията изглежда предварително изгубена. Градските улици и офисите ни не са декор за уестърн и, честно казано, по-лесно бихме се справили с ежедневния си стайлинг, ако ни оставят с класическите боти и с кецовете!

Един малко по-различен поглед обаче дава шанс на ботите с каубойски дизайн да се впишат във визиите ни за ежедневието. Стига да се освободим от клишетата, свързани с този тип обувки.

Как да комбинираме каубойските ботуши?

Тайната е в това да ги превърнем в акцент и да им създадем един съвсем различен моден контекст. За нищо на света не бива да ги слагаме с други елементи от уестърн стила, например карирана риза. Или пък груба връхна дреха. Така визията наистина би наподобявала по-скоро филмов реквизит.

Комбинирайте каубойските боти с една идея по-женствена рокля или с риза от коприна и пола. Полата молив също е подходяща. Дори костюм, или поне блейзър. Целта е да използвате градски, модерни и дори малко по-елегантни елементи, които да създадат контрапункт и да подчертаят ролята на обувките като актуален акцент.

На модните блогъри вече им се получава. Ако и вие имате желание да опитате нещо различно, разгледайте техните аутфити в галерията и ще се вдъхновите!

Още тенденции:

10 неща в есенния шопинг лист

Това се очертава да бъде панталонът на есента

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции13 НОЕМВРИ 2019

Възходът на anti-basic костюма

Правилният отговор на въпроса ви "Какво да облека за предстоящите партита" се съдържа в тази тенденция

Тенденции11 НОЕМВРИ 2019

Моден писък: Пуловери и жилетки на ромбове

С тях ще изглеждате като добро момиче, освен ако не се осмелите да пробвате най-модерната визия, а именно да ги носите на голо

Тенденции07 НОЕМВРИ 2019

Какво ново на модния фронт за мъжете?

Ако искате силното рамо до вас да присъства освен всичко друго и със стил, подшушнете му за тези 5 горещи тренда

Тенденции31 ОКТОМВРИ 2019

Naughty Girl: Кодът на новия парти сезон е сатен

Тази блестяща и съблазнителна материя превзе гардероба на звездите, като най-дръзките от тях оставят бельото им да се вижда под сатенен костюм