Мода : Тенденции20 МАРТ 2020

Какво да правим сега у дома? Можем да изкараме пари от ненужните си дрехи

С remixshop.com става максимално лесно

Карантината е шанс да посветим време на всички онези неща, до които в бързането все не стигаме.

Сортирането на дрехите в гардероба ни е точно такава мисия. Отлагаме я с месеци (понякога и с години), но истината е, че удовлетворението след това действа прекрасно! А благодарение на remixshop.com, от това можем и да спечелим пари.

Веднага поясняваме, че не е нужно нито да излизате от вкъщи, нито да плащате каквото и да било за транспорт – от онлайн магазина ще поемат цялата грижа.

Всъщност, единствената ви работа е да прецените кои са дрехите и аксесоарите, с които е по-добре да се разделите. Някои хора съветват да се отърваваме от всичко, което не сме сложили през последните 6 месеца.

Прочетете още: Защо Холивуд обича магазините секънд хенд

Ние по-скоро харесваме препоръката на Мари Кондо, която ни съветва да се запитаме: Радва ли ни тази дреха? Ако една модна придобивка не предизвиква във вас никакъв спонтанен ентусиазъм да я носите, то няма смисъл да се задържа в гардероба ви.

От своя страна remixshop.com имат свое простичко правило. Ако нещо е достатъчно добро да го подарите на приятелка, значи е достатъчно добро и за продажба!

Заделените от вас артикули трябва да са перфектно запазени. От там нататък започва най-лесното – чрез услугата “Продайте на Remix” поръчвате безплатно Remix Bag – плик, който ви носят на избрания адрес, а след това в него куриерът отнася (отново безплатно) до Remix дрехите и аксесоарите ви за продажба.

Одобрените артикули се пускат в продажба нa remixshop.com. Можете да изчакате да бъдат продадени или да получите предложената за вашите артикули сума веднага чрез опцията “Продайте сега”. Парите отиват във вашия виртуален портфейл и можете с тях да пазарувате нови модни находки от Remix, да ги получите по банковата ви сметка или да направите добро, като дарите за каузата на SOS Детски селища България. Прочетете повече за услугата на remixshop.com/sell.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции31 МАРТ 2020

Пролет 2020: Грозните сандали стават по-хубави

Дори противниците им ще ги харесат

Тенденции23 МАРТ 2020

Тенденциите, които Одри Хепбърн би носила днес

Модата има навика да се завръща и ето, че отново се завърнахме към стила, който виждаме във филмите на Одри

Тенденции23 МАРТ 2020

Fashion Love Affair: Вазата с любовни дръжки

Anissa Kermiche създава вази във форми на женски тела, които се превърнаха в любим аксесоар за дома на почитателите на модата

Тенденции16 МАРТ 2020

Популярността на Меган Маркъл се срина

Светът вече не е заинтересован да копира нейния стил. За сметка на това, популярността на Кейт Мидълтън расте