Мода : Тенденции15 МАЙ 2019

Изискано удобство в градския делник с Furla Fortezza

За изключително удобство и безкомпромисен шик

Една от звездите на Furla за сезон пролет/ лято 2019  е Furla Fortezza – чанта за ежедневието, подходяща за документи или лаптоп, продълговата и практична.

За този тип чанта знаем, че е като личния автомобил – всяка инвестиция в комфорта, надеждността и модерния дизайн си струва.

Защото ежедневната градска чанта ни служи в непредсказуемата динамика на дните, побира цели дамски светове и дефинира личния ни усет за стил и качество пред хората, с които се срещаме.

Изтъкнатата особеност на Furla Fortezza е дизайнът, наречен Furla Grid. Това е изцяло триизмерен модел, изработен от рафия и лурекс. Върху Furla Fortezza откриваме новия монограм, голям колкото тялото на чантата, изработена от телешка кожа. Всички варианти на Furla Fortezza са изключително изискани и са олицетворение на традицията и опита на италианското майсторство.

В допълнение към мини квадратния модел Furla Grid, всъщност, Furla Fortezza се предлага и в телешка кожа в цвят карамел, в слама и в комбинация от рафия и деним. Предлага се в два размера, среден и голям.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции19 АВГУСТ 2019

Обувките на есента ще блестят изкусително

Събитията, на които ще ги разходите, по-добре да си заслужават!

Тенденции17 АВГУСТ 2019

Тенденцията, която ни завладя в края на лятото

Полите стават къси, а блейзърите - дълги

Тенденции14 АВГУСТ 2019

Тенденциите, за които ще забравим през 2020

Ако все още не сте ги пробвали, сега е времето