Мода : Тенденции19 ЯНУАРИ 2018

Чантите, които ще бъдат модерни тази година

Преди да изберете следващата си покупка, вижте тези 6 горещи тренда

Така наречените пощальонски чанти отново са тук, за да улеснят ежедневието ни. Със своята структурирана форма и задължителна дълга дръжка, те търпят интесни промени по отношение на цветовете и силуета. Класическата правоъгълна форма отстъпва мястото си на заоблени форми, а при по-елегантните модели откриваме интересни закопчалки, бродерии и други детайли.

Култовите лога на Louis Vuitton, Gucci, Dior и Fendi ще са най-горещият мотив през новия сезон. Разбира се, това означава още по-голям бум на фалшификатите, но сме убедени, че в магазините second hand се откриват такива съкровища на доста сносни цени.

Малките чанти на пролетта имат един много важен детайл - решени са в пастелен цвят! Или по-скоро трябва да кажем в цвят, вдъхновен от сладолед? Розово, ментово, бледо портокалово и лимоново са предпочитаните от дизайнерите нюанси, а ние ще ги носим и през лятото, разбира се.

Плетените чанти бяха хитова тенденция на 2017 г., а през идната срещат кожата, за да ни представят една интересна и доста често пъстра плетеница. Шахматният ефект, който се постига с разноцветните парчета, несъмнено е най-ефектен, но и моделите в класически цветове привличат окото.

Цветът на чантите, имитиращ бронзов загар, е истински хит в дефилетата на Victoria Beckham и Chloe. Промените в чантите тази година са основно в цветовете, не толкова в моделите, а този излиза на преден план, превръщайки се в актуалната класика.

Колкото по-големи, толкова по-добре. Кожените чанти тип "торба" отново са практично решение за ежедневието. Междувременно Gucci превръщат моделите тип "докторска" чанта в истински хит сред модните блогъри.

Как изглежда It-чантата на пролетта?

Нека започнем от там, че тя не е само една. Числото дори не е едноцифрено, но след задълбочено проучване (разглеждане на catwalk снимки и браузване на любимите ни шопинг дестинации) успяхме да ги сведем до шест. Перфектните шест, които през идния сезон ще виждаме навсякъде.

Ако ви трябва нова чанта или просто искате да се запознаете с актуалните тенденции при този елемент на дамския гардероб, в галерията по-долу ви очакват именно те.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции13 МАРТ 2019

Това не е нормално

Аксесоарите от седмиците на модата в Париж, Ню Йорк и Милано са триумф над ежедневното и познатото

Тенденции07 МАРТ 2019

Нещо нетипично: Пролетна мода в кафяво

Този цвят се възражда през новия сезон

Тенденции04 МАРТ 2019

Леопардов принт за тебе, тебе и тебе

Ще го виждаме навсякъде през новия сезон и няма да имаме нищо против

Тенденции27 ФЕВРУАРИ 2019

Задължително за гардероба - плисирана пола

Важно предупреждение. Не чети тази статия. Не гледай тази галерия. Ще искаш да си купиш плисирана пола.