Мода : Тенденции10 АВГУСТ 2016

Bye, bye повдигащи сутиени!

Ето кой модел го измести от върха на тенденциите

Години наред сутиените с подплънки и push-up ефект бяха незаменим съюзник на жените, но изглежда, че вече съвсем не са най-популярният избор на модерните момичета. 

Според читателките на WhoWhatWear, сутиените с големи подплънки си личат от километри и не изглеждат никак добре, особено под ефирна риза или топ. Вместо тях, на сцената излизат така наречените “bralette” варианти, които нямат нито подплънки, нито банели.

Processed with VSCOcam with a5 preset

bralette 1

Цели 80% от анкетираните заявяват, че ги предпочитат пред повдигащите модели и смятат, че те много по-добре се вписват в гардероба им.

Друга анкета, проведена от Fast Company за компанията, производител на сутиени True & Co., се допитала до 2,7 млн. жени. Резултатите показали, че 4 от 5 жени вече не носят повдигащи сутиени, а именно бралети. Продажбите на моделите с подплънки спаднали от 24% на 15% само за една година, докато тези без подплънки, изработени от дантела и сатен, и без банели, се превърнали в бестселъри.

bralette 2

bralette 3

Удобството и красивият дизайн на моделите са в състояние да спечелят дори най-заклетите почитателки на push-up стила. Освен това, трябва ли да обясняваме защо ги смятаме за незаменими за лятото? Неудобните банели и подплънки определено нямат място в стила ни през горещия сезон, така че гласуваме с две ръце “За” този тренд те продължи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции13 НОЕМВРИ 2019

Възходът на anti-basic костюма

Правилният отговор на въпроса ви "Какво да облека за предстоящите партита" се съдържа в тази тенденция

Тенденции11 НОЕМВРИ 2019

Моден писък: Пуловери и жилетки на ромбове

С тях ще изглеждате като добро момиче, освен ако не се осмелите да пробвате най-модерната визия, а именно да ги носите на голо

Тенденции07 НОЕМВРИ 2019

Какво ново на модния фронт за мъжете?

Ако искате силното рамо до вас да присъства освен всичко друго и със стил, подшушнете му за тези 5 горещи тренда

Тенденции31 ОКТОМВРИ 2019

Naughty Girl: Кодът на новия парти сезон е сатен

Тази блестяща и съблазнителна материя превзе гардероба на звездите, като най-дръзките от тях оставят бельото им да се вижда под сатенен костюм