Мода : Тенденции10 АВГУСТ 2016

Bye, bye повдигащи сутиени!

Ето кой модел го измести от върха на тенденциите

Години наред сутиените с подплънки и push-up ефект бяха незаменим съюзник на жените, но изглежда, че вече съвсем не са най-популярният избор на модерните момичета. 

Според читателките на WhoWhatWear, сутиените с големи подплънки си личат от километри и не изглеждат никак добре, особено под ефирна риза или топ. Вместо тях, на сцената излизат така наречените “bralette” варианти, които нямат нито подплънки, нито банели.

Processed with VSCOcam with a5 preset

bralette 1

Цели 80% от анкетираните заявяват, че ги предпочитат пред повдигащите модели и смятат, че те много по-добре се вписват в гардероба им.

Друга анкета, проведена от Fast Company за компанията, производител на сутиени True & Co., се допитала до 2,7 млн. жени. Резултатите показали, че 4 от 5 жени вече не носят повдигащи сутиени, а именно бралети. Продажбите на моделите с подплънки спаднали от 24% на 15% само за една година, докато тези без подплънки, изработени от дантела и сатен, и без банели, се превърнали в бестселъри.

bralette 2

bralette 3

Удобството и красивият дизайн на моделите са в състояние да спечелят дори най-заклетите почитателки на push-up стила. Освен това, трябва ли да обясняваме защо ги смятаме за незаменими за лятото? Неудобните банели и подплънки определено нямат място в стила ни през горещия сезон, така че гласуваме с две ръце “За” този тренд те продължи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции19 СЕПТЕМВРИ 2019

Неочаквано елегантни визии с пуловери

Кейти Холмс и Селена Гомес поведоха с този нов тренд, а ето и с какви идеи модните блогъри ни вдъхновяват много приятно!

Тенденции18 СЕПТЕМВРИ 2019

Силата на минимализма в 10 визии

Силата на минимализма е в това, че акцентира качеството на подбраните от нас дрехи. И оставя индивидуалността ни да поеме главната роля, разбира се

Тенденции16 СЕПТЕМВРИ 2019

Всичко за модните тенденции от Седмицата на модата

Ето какво да очакваме през зимата и пролетта от света на модата

Тенденции09 СЕПТЕМВРИ 2019

Пак ще носим вълнено палто като от детството

Miu Miu, Burberry и още брандове връщат на сцената класическото вълнено палто с дървени копчета