Мода : Тенденции17 ЯНУАРИ 2018

Бижутата на върха на тенденциите през 2018

Ако притежавате винтидж съкровища от 80-те и 90-те, тяхното време настъпи

През 2017 наблюдавахме голямото завръщане на халките в стил 80-те години на миналия век. Тази година ретро стилът ще еволюира в нещо много по-ефектно и модерно - асиметрични съчетания от халки с нестандартна форма, различни на всяко ухо и т.н.

Елегантни (като тези от снимката) или богато украсени с камъни и пера, брошките завлядаха дефилетата. Съвсем скоро ще ги носим върху сака, шалове, връхни дрехи и дори чанти. Разровете се в колекциите на вашите майки и баби, защото именно тези във винтидж стил ще са най-актуални.

Най-красивият начин да подчертаете тънките си глезени са деликатните гривни. Но не си представяйте нещо в стил 90-те - те са нежни, от метал и често с една-единствена висулка, като перла или камъче. Стоят страхотно на крака с бронзов загар и именно затова се радваме, че трендът се завръща.

Не пренебрегвайте най-малкия пръст на ръката си, когато подбирате комбинация от пръстени. През тази година ще бъде актуално да носим украшение единствено на него, дори когато става дума за по-обемно бижу.

Така наречените "statement" бижута отиват една идея по-далеч. Колкого по-дълги са обиците, толкова по-добре! Моделите от пера, камъни, мъниста, дори кожа с косъм ще превземат тенденциите. Решени в ярки цветове, те се превръщат в център на всяка визия.

Кажете сбогом на деликатните бижута! През 2018 накитите ни ще говорят сами за себе си.

Екстравагантни, богато орнаментирани, в пъстри цветове и моментално привличащи погледа – така с няколко думи можем да опишем тенденциите при бижутата през идната година.

На подиумите на Chanel, Saint Laurent и Oscar de la Renta видяхме завръщане на ретро елементи, които ще ни пренесат няколко десетилетия назад. Перлите продължават да имат главно участие в редица накити, като ще ги виждаме не само върху пръстени и колиета, но и върху актуалните брошки.

А що се отнася до обиците, при тях ще важи правилото, че колкото по-дълги и богато украсени са, толкова по-добре!

Вижте топ 5 на горещите трендове при бижутата за 2018 г. в галерията: 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Friday Fetish: 4 ключови тренда при бижутата тази година
Тенденции22 ЯНУАРИ 2021

Friday Fetish: 4 ключови тренда при бижутата тази година

През 2021-ва се връщаме към класиките и ги правим по-ярки

Тази година да носим скучната риза е престъпление
Тенденции19 ЯНУАРИ 2021

Тази година да носим скучната риза е престъпление

Обичаната оксфордската риза отново е на мода, промяната е в начина, по който я носим

Friday Fetish: Шах и мат - победа за добрия стил
Тенденции15 ЯНУАРИ 2021

Friday Fetish: Шах и мат - победа за добрия стил

Тази година започва новият живот на класическото каре

amina muaddi
Тенденции06 ЯНУАРИ 2021

Ето ги високите обувки, които ще носим през 2021-ва

През Versace и Louis Vuitton до Loewe и Amina Muaddi, дизайнерите експериментират, за да направят следващите 12 месеца забележителни