Мода : Тенденции04 АПРИЛ 2019

Банданата се пренася на токчетата

Чехлите на висок ток станаха още по-стилни.

Банданата внася интересен детайл във визията – можем да добавим малко цвят като я завържем около врата, в косата, на ръката… или дори на обувките.

Пролетта предразполага към експериментиране с различни визии и добавяне на интересни детайли. Тази година сред новите трендове ще са чехлите на висок ток с бандана.

Макар и банданата идва от разбойнически банди в бедните квартали на Америка, напоследък тя стана любим аксесоар, с който можем да освежим визията си. Според новите тенденции пък ще ги носим на обувките си.

Малкият детайл изцяло променя типичният модел на пантофите. Така изглеждат много по-свежо, забавно и кокетно. На пръв поглед банданата изглежда допълнително вързана за обувката и това създава много интересен ефект.

Предизвикателството “Чантата ми изяде обувките”

Идеята е дошла от марката Gia Couture, която създадоха изцяло нова линия по повода – “Bandana Girl”. Дизайнерите си играят с различни текстури, за да създадат интересен ефект – използват сатен, кожа или велур.

Други марки веднага харесаха идеята и си поиграха с концепцията. Подозираме, че скоро ще има още много подобни модели на пазара, а обувките ще се разхождат навсякъде по улиците.

It-обувките на пролетта и лятото

Обувките, с които животът на 30 е по-лесен

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции13 НОЕМВРИ 2019

Възходът на anti-basic костюма

Правилният отговор на въпроса ви "Какво да облека за предстоящите партита" се съдържа в тази тенденция

Тенденции11 НОЕМВРИ 2019

Моден писък: Пуловери и жилетки на ромбове

С тях ще изглеждате като добро момиче, освен ако не се осмелите да пробвате най-модерната визия, а именно да ги носите на голо

Тенденции07 НОЕМВРИ 2019

Какво ново на модния фронт за мъжете?

Ако искате силното рамо до вас да присъства освен всичко друго и със стил, подшушнете му за тези 5 горещи тренда

Тенденции31 ОКТОМВРИ 2019

Naughty Girl: Кодът на новия парти сезон е сатен

Тази блестяща и съблазнителна материя превзе гардероба на звездите, като най-дръзките от тях оставят бельото им да се вижда под сатенен костюм