Мода : Тенденции01 ЮНИ 2017

Аксесоари за маникюра и още нещо

Круизната колекция на Gucci 2018 поставя началото на авангардните ръце

Главният дизайнер на модна къща Gucci Алесандро Микеле отдавна ни е убедил в креативността си.

Във Флоренция по време на ревюто за круизната колекция за 2018, моделите впечатлиха с детайли буквално до върха на пръстите си. За зрелищния маникюр и аксесоари по ръцете им отговорна беше Джени Ленгуърд, автор на детайлните клипсове от ревюто на Fenty x Puma, която работи с Риана от няколко сезона насам.

По време на ревюто на Gucci Resort 2018, Джени обаче показа на какво наистина е способна – за тази цел Алесандор Микеле й бе дал пълен картбланш.

В нейните креатури китките на моделите бяха сякаш естествено продължение на аксесоарите им – всеки от тях се състоеше от най-малко три пръстена, задължително свързани с гривна, като продължението им следва в колани и дори ръкавици, изработени от перли, мъниста или малки медальони с логото на марката.

Това е истинско доказателство, че дори аксесоарите за най-неочакваните части на тялото може да се превърнат в тренд. Очакваме скоро на подиума да видим аксесоари за главата и езика. (Снимки: Profimedia)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции31 МАРТ 2020

Пролет 2020: Грозните сандали стават по-хубави

Дори противниците им ще ги харесат

Тенденции23 МАРТ 2020

Тенденциите, които Одри Хепбърн би носила днес

Модата има навика да се завръща и ето, че отново се завърнахме към стила, който виждаме във филмите на Одри

Тенденции23 МАРТ 2020

Fashion Love Affair: Вазата с любовни дръжки

Anissa Kermiche създава вази във форми на женски тела, които се превърнаха в любим аксесоар за дома на почитателите на модата