Мода : Тенденции01 ЮНИ 2017

Аксесоари за маникюра и още нещо

Круизната колекция на Gucci 2018 поставя началото на авангардните ръце

Главният дизайнер на модна къща Gucci Алесандро Микеле отдавна ни е убедил в креативността си.

Във Флоренция по време на ревюто за круизната колекция за 2018, моделите впечатлиха с детайли буквално до върха на пръстите си. За зрелищния маникюр и аксесоари по ръцете им отговорна беше Джени Ленгуърд, автор на детайлните клипсове от ревюто на Fenty x Puma, която работи с Риана от няколко сезона насам.

По време на ревюто на Gucci Resort 2018, Джени обаче показа на какво наистина е способна – за тази цел Алесандор Микеле й бе дал пълен картбланш.

В нейните креатури китките на моделите бяха сякаш естествено продължение на аксесоарите им – всеки от тях се състоеше от най-малко три пръстена, задължително свързани с гривна, като продължението им следва в колани и дори ръкавици, изработени от перли, мъниста или малки медальони с логото на марката.

Това е истинско доказателство, че дори аксесоарите за най-неочакваните части на тялото може да се превърнат в тренд. Очакваме скоро на подиума да видим аксесоари за главата и езика. (Снимки: Profimedia)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции19 СЕПТЕМВРИ 2019

Неочаквано елегантни визии с пуловери

Кейти Холмс и Селена Гомес поведоха с този нов тренд, а ето и с какви идеи модните блогъри ни вдъхновяват много приятно!

Тенденции18 СЕПТЕМВРИ 2019

Силата на минимализма в 10 визии

Силата на минимализма е в това, че акцентира качеството на подбраните от нас дрехи. И оставя индивидуалността ни да поеме главната роля, разбира се

Тенденции16 СЕПТЕМВРИ 2019

Всичко за модните тенденции от Седмицата на модата

Ето какво да очакваме през зимата и пролетта от света на модата

Тенденции09 СЕПТЕМВРИ 2019

Пак ще носим вълнено палто като от детството

Miu Miu, Burberry и още брандове връщат на сцената класическото вълнено палто с дървени копчета