Мода : Тенденции30 АВГУСТ 2017

6 тенденции при денима тази есен

С какво да съчетаем ботите, тренчовете и любимите кожени якета

След разбриданите ръбове на 2016, нещата отиват една идея по-далеч. Ресните могат да бъдат и неравни, а още по-хубавото е, че можем да ги постигнем и в домашни условия. Как да ги носим? С любимите боти до глезена, които да позволят на ресните да привлекат цялото внимание.

Ръбовете, разположени отпред и отзад на крачолите, имат една малка тайна - те издължват силуета. Ето тенденция, която нямаме търпение да изпробваме. Съчетайте ги с обувки на ток, за още по-голям ефект.

Ако вземем за пример думите на Коко Шанел, една жена никога не може да има достатъчно перли. Тази година ги видяхме върху аксесоари, дрехи, дори обувки, а през есента перлите покоряват и денима.

Новата мания на модния свят са персонализираните дрехи и аксесоари. Още по-лесно е да персонализираме деним и тук не говорим единствено за име, което да краси якето например. Всякакви значки, апликации, бродерии ни позволяват да развихрим въображението си.

Асиметрични поли от деним и дънки с прокъсани от едната страна крачоли носят гръндж усещане в есенния стил. Най-доброто допълнение за тях са класическите едноцветни топове, които няма да отвличат вниманието. Грубите боти са задължителни.

В последните години този удобен вариант на денима упорито се задържа на челни позиции в тенднциите. Хубавото е, че можем да носим гащеризоните както с кецове, така и с убийствени токчета.

Денимът е онази константа в гардероба ни, на която можем да разчитаме независимо от сезона и температурите навън. 

И въпреки че няма изглед скоро да се откажем от любимите скини дънки, винаги сме в настроение за малко експерименти.

11 неща, които трябва да знаем за денима

За щастие, тенднциите при денима тази есен са достатъчно разнообразни, но същевременно практични и заслужаващи мястото си в ежедневния ни стил. От ретро силуетите с ресни до елегантните поли тип молив с асиметричен ръб, в галерията по-долу сме събрали шестте горещи тренда при дънковото облекло, които ще виждаме навсякъде през идния сезон. И както всичко, изработено от деним, те без проблем ще се впишат във вече изградения ви личен стил!

Вижте ги: 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции16 СЕПТЕМВРИ 2019

Всичко за модните тенденции от Седмицата на модата

Ето какво да очакваме през зимата и пролетта от света на модата

Тенденции09 СЕПТЕМВРИ 2019

Пак ще носим вълнено палто като от детството

Miu Miu, Burberry и още брандове връщат на сцената класическото вълнено палто с дървени копчета

Тенденции04 СЕПТЕМВРИ 2019

Цветовете, които ще виждате навсякъде тази есен

Този път не са типичните тъмни нюанси

Тенденции03 СЕПТЕМВРИ 2019

5 много различни визии за ранната есен

Предлагаме ви няколко вдъхновения за старта на новия сезон, като петте отговарят на най-различни вкусове