Мода : Тенденции26 СЕПТЕМВРИ 2018

6 свежи есенни тенденции при кецовете

Кецовете без връзки и тези със солидна подметка ще са супер тренди

Логоманията. Кецовете с лого на известни марки ще са много актуални тази есен. Колкото по-видна и цветна е марката, толкова по-добре. Ако все пак не обичате такъв вид показност, заложете на марка, която има по-дискретно лого.

Солидната подметка. Тази есен удобството наистина е превърнато в култ, поради което кецовете със солидна подметка са идеалния избор, с който ще съчетаете комфорта със стила. Освен това, кецовете с такава подметка ви дават известна височина, което перфектно замества неудобните токчета.

Кецовете без връзки. Отново става дума за комфорта, а той задължително включва бързото и лесно обуване и събуване. Не на последно място, кецовете без връзки изглеждат адски стилно, тъй като липсата на връзки не поражда асоциация със спортни обувки.

Кецовете чорап. Тази тенденция не е нова, но очевидно жъне достатъчно успех, щом се задържа на модна сцената толкова дълго време. Предполагаме, че причината се крие в това, че тези кецове са много удобни и изчистени като модел, но все пак не ги носете в дъждовното време.

Кецовете за тичане. Този сезон спортните обувки за фитнес излизат от залата и ще се разхождат смело по улиците. Препоръчваме ви да изберете възможно най-семплия модел, за да изглеждате възможно най-стилно.

Кецовете с украса. Това, че обувките трябва да са удобни, не означава, че трябва да са скучни. Любимата ни модна тенденция при кецовете тази есен е именно тази: развихрете въображението си и покажете, че белите кецове може и да бъдат обсипани с камъни и брокат.

Есента се очертава да бъде сезонът на удобните обувки

Дойде време да приберем сандалите и отворените обувки обратно в гардероба и от там да извадим есенните боти и ботуши. Нека погледнем на раздялата с лятото от положителна гледна точка – това е един страхотен повод да се отдадем на есенен шопинг.

8 модела обувки, които ще са хит през есента

Не отричаме, че има някои модела обувки, които просто трябва да бъдат купени през новия сезон, но си признаваме, че напоследък вниманието ни е привлечено от тенденциите при един точно определен модел обувки – кецовете.

Кецовете винаги са били на мода, не само защото за изключително комфортни, а и защото могат да се съчетаят с почти всеки аутфит.

Този сезон забелязахме няколко набиращи популярност трендове, които ще внесат много свежест и настроение в гардероба ви. Някои от тези есенни тенденции при кецовете със сигурност са ви познати, докато други определено ще ви изненадат. Разгледайте галерията ни и изберете кой тренд при кецовете ще последвате тази есен.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции27 МАЙ 2019

Малки и изящни татуировки върху пръстите

Ето какво послание можете да отправите с подобна рисунка

Тенденции26 МАЙ 2019

От плажа до улиците на града - сламената чанта начело на летните тенденции

Ето малко вдъхновение да си купите и вие чантата, която всеки ще носи това лято

Тенденции22 МАЙ 2019

Гмуркаме се в лятото с топ 7 тенденции за бански

Панделките са актуален акцент, а животинските принтове и неонът са още от горещите тенденции

Тенденции21 МАЙ 2019

Идва още едно лято в деним

Ако дънковите панталони не ви стигат, смело носете рокли и гащеризони от деним