Мода : Тенденции11 ОКТОМВРИ 2018

5 тенденции сега, които ще са актуални и след 5 години

Няколко timeless трендове, в които си заслужава да инвестирате

Малка чанта през тялото от крокодилска кожа. Какво повече да добавим? Тя притежава всичко - удобство и практичност, стил и изисканост и не на последно място - достатъчно интересен десен, за да привлече вниманието.

Гащеризон с дълги ръкави и крачоли. Когато обличате цяла дреха, вие не само пестите време, а и не ви се налага да се чудите с какво да я съчетаете. Леката и удобна материя е подходяща както за пътуване, така и за забързаното ежедневие, а защо не и за почивка.

Белият блейзер. Една дреха, която винаги ще намери приложение. Много стилна и същевременно свежа и семпла, тя ще бъде част от гардероба ви поне още пет години.

Ниски кафяви обувки. Те са точно това, което винаги сте търсили - удобство, стил и красота. Ниският ток няма да натоварва краката ви, а ненатрапчивият цвят се съчетава прекрасно с всичките ви тоалети.

Късата плетена жилетка. Благодарение на нея ще може да носите любимия си сатенен потник и през зимата. Заложете на хубава и плътна плетка и цвят като черния, за да ви е хем топло и уютно, хем да се чувствате достатъчно уверени.

Новият сезон донесе със себе си много и разнообразни тенденции – животински принтове, миди пола от деним, кафяво кожено яке и т.н. Някои от тях се появяват и изчезват толкова бързо, че дори не ни остава време да ги изпробваме.

Заехме се да съберем на едно място онези тенденции, които ще са актуални сега и това ще остане така още дълго, дълго време.  

6 свежи есенни тенденции при кецовете

Причината тези трендове да се задържат толкова време се крие в това, че всички те притежават по някоя характеристика от дрехите и аксесоарите, превърнали се в истинска класика във времето. 

Освен това, пасват на всеки стил и могат много лесно да се съчетаят с повечето неща в гардероба ни. Ако все още не притежавате нито една от тези тенденции, то тогава разгледайте галерията и се отдайте на шопинг приключение!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции14 ОКТОМВРИ 2019

Есенен стрийт стил от най-известните модели

20 визии, които с един поглед ще ви дадат ориентир кои есенни тенденции са IN

Тенденции07 ОКТОМВРИ 2019

Последният хит в есенния стил - наметалото

Добавяйки само този елемент тоалетът се изменя изцяло.

Тенденции07 ОКТОМВРИ 2019

Стилни есенни комбинации с незаменимата пола солей

През есента тя запазва централно място в гардероба ни за градските ни офисни и други приключения

Тенденции25 СЕПТЕМВРИ 2019

Вик за помощ от Dior

Пролетната колекция на марката бе представена сред естествения декор на над 160 липови дървета