Мода : Тенденции18 ОКТОМВРИ 2018

4 свежи тенденции при есенните чорапогащници

Нежни, провокативни и най-вече много стилни модели

Чорапогащник на точки. Единственото правило е точките да са възможно най-малко, иначе рискувате да изглеждате доста незряло. Такъв чорапогащник може да се носи и в тъмни, и в светли нюанси, и е много подходящ за почти всеки аутфит.

Чорапогащник ASOS

Чорапогащник в тона на полата/роклята. Да съчетаете чорапогащника с целия си аутфит е една от най-актуалните тенденции тази есен. Най-хубавото е, че може да изберете един цвят на дрехите, а чорапогащникът да е в сходен нюанс.

Чорапогащник Calzedonia

Дантелен чорапогащник. Той е изключително подходящ за романтична вечеря, парти или друг специален повод. Ще придаде на визията ви много нежно и дори леко провокативно излъчване.

Чорапогащник Jonathan Aston

Чорапогащник цвят бордо. Този нюанс е изключително модерен през новия сезон и чорапогащниците не остават по-назад. Ако се притеснявате от яркия цвят, заложете на по-тъмен нюанс и по-дълга рокля/пола.

Чорапогащник Accessorize

Кой каза, че през есента няма как да носим любимите си поли и рокли?

Когато става дума за чорапогащници, първата ни асоциация са телесните, стягащи чорапогащници, които слагаме при по-специални поводи или носим в офиса до края на лятото. Проблемът с тях е, че за да изглеждат почти невидими, те са направени от много тънка материя, която няма как да ни осигури нужната топлина през по-студеното време. 

Ако все пак не искате да се откажете от късите поли през есента, то тогава е идеалният момент да се възползвате от най-актуалните тенденции при есенните чорапогащници. Освен да топлят краката ви, те са перфектен моден акцент, който да допълни есенната ви визия.

Защо трябва да замразяваме чорапогащниците си?

През този сезон ще властват 4 модела чорапогащници, които ще забелязваме навсякъде. Някои от тях са по-нежни и дори провокативни, съответно подходящи за вечерни партита и срещи, докато други са по-сдържани и може да ги носите в офиса или на друго важно събитие.

Насладете се на различните и интересни модели чорапогащници тази есен в галерията!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции14 ЮНИ 2019

Дай пет актуални принта това лято

Изберете тези десени и ще се чувствате на гребена на тенденциите

Тенденции13 ЮНИ 2019

Размерите на чантите полудяват

Тенденциите като че ли никога не са били толкова екстремни

Тенденции10 ЮНИ 2019

С Алис Симеонова си говорим за мода

Качество преди количеството е принципът, който ръководи Ая