Мода : Шопинг22 НОЕМВРИ 2018

Шопингът на Черния петък – само по списък

Подгответе си домашното

Пазарувайте като нинджа на Черния петък – бързо и ефективно.

Как? Като бъдете подготвени. Най-лошият подход е да нямате нищо конкретно предвид и накрая да се разбиете (разорите) в морето от оферти.

Нашият Black Friday правилник ще ви помогне.

– Направете с списък с нещата, които искате да купите за подарък или за себе си. Звучи елементарно, но ще ви спести много нерви и със сигурност пари. Проучете какъв подарък би зарадвал всеки от близките ви, ако трябва – попитайте по телефона техните половинки, например.

Проучете политиката за връщане и си изберете само магазини, в които след това можете да върнете стоката. Причината е, че по време на Черния петък няма как да не се подхлъзнете с по някоя необмислена покупка. Или пък по-късно да попаднете на нещо по-добро. Така че най-добрата ви стратегия е да набележите магазините, в които можете да връщате, и да купувате смело.

Мисия умно пазаруване: 15 неща, които си заслужават инвестицията

Работата е там, че по време на Черния петък времето за избор е ограничено. Така че по-добре да не умувате прекалено, а да вземете каквото ви изглежда добре и каквото е изгодно, и да премислите добре след това. Излишното просто се връща в магазина и си получавате парите.

– Пазарувайте не само за Коледа. Ако скоро след празниците сте на рождени или именни дни например, възползвайте се от намаленията сега и купете подаръци изгодно.

– Избягайте от навалицата и пазарувайте онлайн. Според нашия личен опит, от вкъщи се правят по-добре обмислени, стратегически покупки. Фактът, че си на спокойствие пред компютъра, вместо да те блъска френетична тълпа от ловци на оферти, помага доста. Набележете си сайтовете предварително, а в петък станете рано и действайте.

35 неща, които ще бъдат модерни до края на света

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ШОПИНГ

Шопинг20 МАРТ 2019

Топ 3 на актуалните чанти тази пролет

Една от тях са чантите тип колан или така наречените belt bags

Шопинг19 МАРТ 2019

Как да пазаруваме успешно в аутлет

Няколко съвета ще ви помогнат да не се окажете накрая с камара ненужни покупки

Шопинг15 МАРТ 2019

Никога не е твърде рано за нов бански

Плажно ни е и се заловихме да ви направим една селекция

Шопинг12 ФЕВРУАРИ 2019

Gold & Silver за Св. Валентин

Специални предложения за Празника на влюбените и 8-ми март от Fibank