Мода : Шопинг22 НОЕМВРИ 2018

Шопингът на Черния петък – само по списък

Подгответе си домашното

Пазарувайте като нинджа на Черния петък – бързо и ефективно.

Как? Като бъдете подготвени. Най-лошият подход е да нямате нищо конкретно предвид и накрая да се разбиете (разорите) в морето от оферти.

Нашият Black Friday правилник ще ви помогне.

– Направете с списък с нещата, които искате да купите за подарък или за себе си. Звучи елементарно, но ще ви спести много нерви и със сигурност пари. Проучете какъв подарък би зарадвал всеки от близките ви, ако трябва – попитайте по телефона техните половинки, например.

Проучете политиката за връщане и си изберете само магазини, в които след това можете да върнете стоката. Причината е, че по време на Черния петък няма как да не се подхлъзнете с по някоя необмислена покупка. Или пък по-късно да попаднете на нещо по-добро. Така че най-добрата ви стратегия е да набележите магазините, в които можете да връщате, и да купувате смело.

Мисия умно пазаруване: 15 неща, които си заслужават инвестицията

Работата е там, че по време на Черния петък времето за избор е ограничено. Така че по-добре да не умувате прекалено, а да вземете каквото ви изглежда добре и каквото е изгодно, и да премислите добре след това. Излишното просто се връща в магазина и си получавате парите.

– Пазарувайте не само за Коледа. Ако скоро след празниците сте на рождени или именни дни например, възползвайте се от намаленията сега и купете подаръци изгодно.

– Избягайте от навалицата и пазарувайте онлайн. Според нашия личен опит, от вкъщи се правят по-добре обмислени, стратегически покупки. Фактът, че си на спокойствие пред компютъра, вместо да те блъска френетична тълпа от ловци на оферти, помага доста. Набележете си сайтовете предварително, а в петък станете рано и действайте.

35 неща, които ще бъдат модерни до края на света

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ШОПИНГ

Шопинг09 СЕПТЕМВРИ 2019

15 модни придобивки за месец септември

Потапяме се в романтичка градска атмосфера с плетива в нежни цветове, миди рокли и ощ

Шопинг04 СЕПТЕМВРИ 2019

Раницата KÅNKEN е синоним на шведска здравина и стил

Дизайнът на този култов модел не е променян повече от 40 години

Шопинг29 АВГУСТ 2019

Открихме блейзъра на Кая Гербер за 75 лв.

Нейното карирано сако е Must-have за новия сезон, а хубавото е, че може да се намери в колекциите на доста брандове

Шопинг23 АВГУСТ 2019

Дизайнерската чанта на тази есен (и достъпен вариант под 100 лв.)

Мекият клъч, лансиран първо от Bottega Veneta, е следващият фаворит на трендсетърите