Мода : Шопинг21 ДЕКЕМВРИ 2018

Най-практичните аксесоари за пътуване

Има как да съчетаем удобството и стила по време на пътешествие

Портмоне за пътуване. На пазара има огромно разнообразие от портфейли, специално пригодени за пътуване. Те имат всички необходими отделения, за да поберете документите, билетите и парите си.

2 в 1 - такъв тип чанта е изключително подходяща за пътуване, тъй като може да я носите както като дамска чанта, така и като раница. Заложете на по-стилен модел в неутрални цветове, за да може да я съчетаете с всеки аутфит.

Комплект шишенца и кутийки за пътуване. Такива сетове може да намерите почти навсякъде и съответно изборът от дизайни е голям. В шишенцата може да поставите дегримьор, спрей за тяло или тоник за лице, а в малките контейнери кремове за ръце и очи. Най-хубавото е, че всички сетове са одобрени за полети!

Турския шал. Този шал може да се преобрази и в одеало и дори в кърпа за баня. По този начин ще съчетаете удобството със стила по време на всяко едно пътуване. Материята е много приятна и мека, което го прави подходящ за всеки сезон.

Сгъваема бутилка за вода. Такава бутилка е много удобна за пътуване, тъй като не заема много място, а винаги ще ви бъде под ръка - особено в самолета. Освен това, може да сте сигурни, че такава бутилка няма да се разлее в чантата ви.

Колкото и да е вълнуващо всяко пътешествие, се изискват голяма доза нерви и усилия, за да се подготвим за него.

Когато се отправяме на екскурзия или бизнес пътуване, е нормално да се чувстваме притеснени и стресирани дали ще вземем всичко необходимо и още повече дали ще успеем да поберем най-важните си принадлежности в багажа.

Опаковането на багажа може да е лесно

Освен това, има няколко неща, които ще са ни нужни по време на самото пътуване, за да се чувстваме възможно най-комфортно и удобно. За съжаление, не всяко превозно средство с което пътуваме позволява да пренасяме обемни чанти и големи несесери, в които да поберем аксесоарите си.

В галерията сме ви подготвили няколко от най-практичните аксесоари за пътуване, които са подходящи както за самолет, така и за кола. Освен че са практични, тези аксесоари са и много стилни, което ще направи пътуването ви още по-приятно!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ШОПИНГ

Шопинг24 ЯНУАРИ 2020

Най-добрият подарък за Свети Валентин е искрената любов... и секси бельо

Lisca ни предлагат опции да втората част от подаръка

Шопинг22 ЯНУАРИ 2020

Усещането, че държиш пролетта в ръцете си

Новите предложения на Furla са покана в света на съвременната стилна жена, която крие романтична същност

Шопинг29 ДЕКЕМВРИ 2019

Дали си заслужава да купите тази дреха?

Последният съвет е доста хитър и върши страхотна работа!

Шопинг19 ДЕКЕМВРИ 2019

Цветно настроение в зимните тоалети с Marc Cain

От марката ни предизвикват да бъдем смели с тоалетите си дори през студените сезони