Мода : Шопинг08 НОЕМВРИ 2019

Lisca с нови модели и подаръци за почитателите на луксозното бельо

Колекцията запазва всичко, което вече обикнахме в марката, но го прави още по-добро

Lisca Fashion Caroline

Lisca Fashion Emanuelle

Lisca Fashion Electra

Lisca Selection Tender Love

Lisca Selection Royal Wish

Lisca Selection Luxury Dream

Lisca Fashion Estelle

Lisca Cheek

Коледа идва по-рано тази година с подаръците на Lisca. По повод  новата визия на една от най-известните им колекции, марката отново ще зарадва клиентите си.

Всяка любителка на премиум усещането може да намери нещо за себе и в колекциите Selection и Fashion.

Отличаващото в Selection e, че моделите са изработени с изключително внимание към детайла. Бродериите, които почти наподобяват татуировка по тялото, придават романтика и забележителна изисканост.

Тази колекция е създадена за жените, които търсят нещо повече от бельо, а източник на самочувствие, съчетано с удобство.

Колекцията Fashion също запазва идеята за стилно, секси и удобно бельо, но тук играта с текстурите е много по-различна. Докато при сутиените виждаме дискретни украшения и принтове, които привличат окото, на бикините е обърнато дори още повече внимание.

С изрязани детайли и препокриваща се мрежа, долните части на комплектите тук са ни любими. Повечето бикини са с така модерната висока талия, които подчертават естествените извивки на тялото.

Друго, което ще се хареса на любителките на комфорта, е, че много от сутиените са без банели, но въпреки това осигуряват нужното удобство. Така винаги сме подготвени за всяка ситуация и сме заредени със самочувствие.

Линията “Cheek by Lisca” се превръща в “Lisca Cheek”, но обещава да запази всичко, което я прави уникална.

Тя съчетава модерното със сексапилното, стилното с цветното и изкушава с продукти, перфектни за жените, които обичат да се чувстват уверени. Едновременно с това моделите са създадени, така че да осигуряват пълно удобство през деня, благодарение на качествените си материали.

Сега новото ще бъде по-младежкия и свеж вид на луксозното облекло от колекцията. За да създадат новата визия, дизайнерите са си поиграли с материите и са комбинирали дантелата със сатен и прозрачни платове. Така се акцентира допълнително върху женствеността и красивите извивки на тялото.

Заради техния timeless дизайн, моделите не са само модерни, но и могат да бъдат верен спътник на стилната жена през всеки сезон, прекрачвайки границата на тенденциите.

В колекцията има четири серии, които обхващат всичките ни нужди – Cheerful, Kiss Me, Energy и Happy Day. Сред тях има модели, които са подходящи за първа среща, както и такива за тренировка или релакс у дома.

И по повод обновяването на колекцията си, Lisca са подготвили подаръци за клиентите си. До 15-то число този месец всеки закупен комплект бельо ви носи и безплатен чифт бикини. Възползвайте се от офертата преди да е свършила и напълно заредете колекцията си за следващия сезон.

Предложенията на марката не се ограничават до Lisca Cheek, разбира се.

Всички техни модели можете да разгледате в галерията или на сайта им: liscashop.bg

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ШОПИНГ

Шопинг04 НОЕМВРИ 2019

Ключови акценти в стрийт стила за месец ноември

Тази зима няма да бъде облечена в черно - залагаме на много принтове и повече интересни детайли в дрехите, както и на по-светли цветове

Шопинг30 ОКТОМВРИ 2019

Как да изберем стилно зимно палто, което ще носим с години

Това, което наистина има значение, е кройката, защото с подобен класически модел имате поле за изява във всякакви комбинации. Днес ви даваме идеите за тях!

Шопинг23 ОКТОМВРИ 2019

Ако ще си купите само един модел боти тази есен...

Изберете най-модерният и най-удобен модел

Шопинг19 ОКТОМВРИ 2019

Ретро вълната стигна и до часовниците

Swatch ни представят още нови модели - такива с мотиви от ретро стила и света на митовете и легендите