Мода : Шопинг27 НОЕМВРИ 2014

Единственият аксесоар, който ще ви трябва за парти сезона

Няколко предложения за ефектни клъчове

Парти сезонът наближава с пълна сила, а това неминуемо води със себе си трескавото обикаляне по магазините, в търсене на тоалет за офис празненствата или новогодишната вечеря. 

Истината е, че всъщност няма нужда да изпразвате портфейла си, за да бъдете най-стилната дама на вечерта. Защо не изберете аксесоар, който ще придаде точната доза празнично настроение и блясък на всеки тоалет, без да изглеждате прекалено натруфено и да се сливате с коледната украса? 
Както може би сте се досетили, говорим за малките симпатични клъчове, обшити с камъни, пайети или изработени от кожа в златно, сребърно и т.н. 

Блогърите носят тези чанти с всичко, започвайки от строги костюми и стигайки до не по-малко ефектните мини рокли. Звездите от ранга на Никол Ричи и Дженифър Лоурънс приковават погледите на червения килим, допълвайки своите дизайнерски тоалети с клъчове с капси, пъстри пайети и камъни.

Този празничен сезон клъчовете с металически блясък и тези, украсени с различни детайли, се нареждат на първо място в списъка ни за пазаруване, тъй като са може би най-достъпната и ефектна тенденция за празничните дни. 

Събрахме няколко шопинг предложения, които обещават да направят тоалета ви една идея по-пищен и много по-шик. Вижте ги!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ШОПИНГ

Шопинг08 НОЕМВРИ 2019

Lisca с нови модели и подаръци за почитателите на луксозното бельо

Колекцията запазва всичко, което вече обикнахме в марката, но го прави още по-добро

Шопинг04 НОЕМВРИ 2019

Ключови акценти в стрийт стила за месец ноември

Тази зима няма да бъде облечена в черно - залагаме на много принтове и повече интересни детайли в дрехите, както и на по-светли цветове

Шопинг30 ОКТОМВРИ 2019

Как да изберем стилно зимно палто, което ще носим с години

Това, което наистина има значение, е кройката, защото с подобен класически модел имате поле за изява във всякакви комбинации. Днес ви даваме идеите за тях!

Шопинг23 ОКТОМВРИ 2019

Ако ще си купите само един модел боти тази есен...

Изберете най-модерният и най-удобен модел