Мода : Шопинг03 СЕПТЕМВРИ 2018

7 модела дънки, които да носим тази есен

Денимът ще бъде хит и този сезон

Mom jeans моделът ще е много актуален този сезон. Заради свободната кройка, стои добре на всеки тип фигура и е много удобен за забързаното ежедневие.

Дънките, изрязани до глезена ще са хит през есента. Моделът отново стои добре на различните фигури и позволява съчетаването с интересни ботуши или боти, дори в по-ярък цвят.

Цветният деним се завръща този сезон, като няма никакво ограничение в цвета, но ако изберете червеното, ще бъдете в крак с всички есенни тенденции.

Дългата пола от деним може да не прибирате обратно в гардероба, тъй като тя ще е много модерна есента. Този модел стои най-добре с ефирна блуза или риза в по-светъл цвят.

Дънките с кръпки и пришити парчета деним в различни цветове, ще са супер актуални. Няма значение дали ще изберете слим модел или такъв с по-свободна кройка - важното е да спазите тенденцията.

Джинсите с подгънати крачоли са следващата есенна тенденция, като цветът е без значение. Внимавайте единствено крачолите да останат подгънати: ако не са пришити, може да използвате безопасни игли или карфици, за да сте сигурни, че всичко ще си остане на мястото.

Този модел продължава да е актуален и през есента. Идеята е да акцентирате върху обувките си, поради което са подходящи и джинсите със странични процепи на крачолите.

Есента вече дойде и време да извадим денима от гардероба. 

Дънките винаги са били на мода независимо от сезона. Но тази есен има няколко определени модела, които ще виждаме навсякъде по улиците. А хубава новина е, че повечето модели със сигурност вече ги имаме.

7 елегантни начина да носим дънки

Тази есен ще са актуални по-оригиналните модели, както и тези със свободна кройка. Цветният деним се завръща на мода, а дънковата пола може да носите поне още един месец. За да разберете какви са другите тенденции, разгледайте галерията ни.

С какви обувки да носим различните модели дънки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ШОПИНГ

Шопинг23 АВГУСТ 2019

Дизайнерската чанта на тази есен (и достъпен вариант под 100 лв.)

Мекият клъч, лансиран първо от Bottega Veneta, е следващият фаворит на трендсетърите

Шопинг31 ЮЛИ 2019

Ризата с принт е една от най-добрите покупки в края на лятото

Ще я носите често и през новия сезон

Шопинг03 ЮЛИ 2019

Стилни и практични аксесоари за ваканцията

Тези 10 находки ще направят почивката ви не само по-комфортна, но и с повече настроение

Шопинг24 ЮНИ 2019

Дори бельото ни трябва да е веган

Ако ще се включвате към последователите на устойчивата мода, то трябва да помислете и за бельото си