Мода : Шопинг03 СЕПТЕМВРИ 2018

7 модела дънки, които да носим тази есен

Денимът ще бъде хит и този сезон

Mom jeans моделът ще е много актуален този сезон. Заради свободната кройка, стои добре на всеки тип фигура и е много удобен за забързаното ежедневие.

Дънките, изрязани до глезена ще са хит през есента. Моделът отново стои добре на различните фигури и позволява съчетаването с интересни ботуши или боти, дори в по-ярък цвят.

Цветният деним се завръща този сезон, като няма никакво ограничение в цвета, но ако изберете червеното, ще бъдете в крак с всички есенни тенденции.

Дългата пола от деним може да не прибирате обратно в гардероба, тъй като тя ще е много модерна есента. Този модел стои най-добре с ефирна блуза или риза в по-светъл цвят.

Дънките с кръпки и пришити парчета деним в различни цветове, ще са супер актуални. Няма значение дали ще изберете слим модел или такъв с по-свободна кройка - важното е да спазите тенденцията.

Джинсите с подгънати крачоли са следващата есенна тенденция, като цветът е без значение. Внимавайте единствено крачолите да останат подгънати: ако не са пришити, може да използвате безопасни игли или карфици, за да сте сигурни, че всичко ще си остане на мястото.

Този модел продължава да е актуален и през есента. Идеята е да акцентирате върху обувките си, поради което са подходящи и джинсите със странични процепи на крачолите.

Есента вече дойде и време да извадим денима от гардероба. 

Дънките винаги са били на мода независимо от сезона. Но тази есен има няколко определени модела, които ще виждаме навсякъде по улиците. А хубава новина е, че повечето модели със сигурност вече ги имаме.

7 елегантни начина да носим дънки

Тази есен ще са актуални по-оригиналните модели, както и тези със свободна кройка. Цветният деним се завръща на мода, а дънковата пола може да носите поне още един месец. За да разберете какви са другите тенденции, разгледайте галерията ни.

С какви обувки да носим различните модели дънки

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ШОПИНГ

Шопинг31 МАЙ 2019

Обувките на Кари Брадшоу - сега вече и в Zara

Испанският бранд изкопира модел на Маноло Бланик, който гледахме в сериала

Шопинг20 МАЙ 2019

Стилно зареждане с аксесоарите на новия сезон

Ето как ще разкрасим тоалетите през топлите дни

Шопинг16 МАЙ 2019

Пролетно зареждане на гардероба с Lisca Fashion

Възползвайте се от намалението от 20%, за да обновите колекцията си

Шопинг09 МАЙ 2019

Пазарувайте от гардероба на българските модни блогъри

Първото издание на Bloggers Charity Bazaar е на 18 май и е в подкрепа на семействата с недоносени бебета