Мода : Шопинг03 СЕПТЕМВРИ 2018

7 модела дънки, които да носим тази есен

Денимът ще бъде хит и този сезон

Mom jeans моделът ще е много актуален този сезон. Заради свободната кройка, стои добре на всеки тип фигура и е много удобен за забързаното ежедневие.

Дънките, изрязани до глезена ще са хит през есента. Моделът отново стои добре на различните фигури и позволява съчетаването с интересни ботуши или боти, дори в по-ярък цвят.

Цветният деним се завръща този сезон, като няма никакво ограничение в цвета, но ако изберете червеното, ще бъдете в крак с всички есенни тенденции.

Дългата пола от деним може да не прибирате обратно в гардероба, тъй като тя ще е много модерна есента. Този модел стои най-добре с ефирна блуза или риза в по-светъл цвят.

Дънките с кръпки и пришити парчета деним в различни цветове, ще са супер актуални. Няма значение дали ще изберете слим модел или такъв с по-свободна кройка - важното е да спазите тенденцията.

Джинсите с подгънати крачоли са следващата есенна тенденция, като цветът е без значение. Внимавайте единствено крачолите да останат подгънати: ако не са пришити, може да използвате безопасни игли или карфици, за да сте сигурни, че всичко ще си остане на мястото.

Този модел продължава да е актуален и през есента. Идеята е да акцентирате върху обувките си, поради което са подходящи и джинсите със странични процепи на крачолите.

Есента вече дойде и време да извадим денима от гардероба. 

Дънките винаги са били на мода независимо от сезона. Но тази есен има няколко определени модела, които ще виждаме навсякъде по улиците. А хубава новина е, че повечето модели със сигурност вече ги имаме.

7 елегантни начина да носим дънки

Тази есен ще са актуални по-оригиналните модели, както и тези със свободна кройка. Цветният деним се завръща на мода, а дънковата пола може да носите поне още един месец. За да разберете какви са другите тенденции, разгледайте галерията ни.

С какви обувки да носим различните модели дънки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ШОПИНГ

Шопинг24 ЯНУАРИ 2020

Най-добрият подарък за Свети Валентин е искрената любов... и секси бельо

Lisca ни предлагат опции да втората част от подаръка

Шопинг22 ЯНУАРИ 2020

Усещането, че държиш пролетта в ръцете си

Новите предложения на Furla са покана в света на съвременната стилна жена, която крие романтична същност

Шопинг29 ДЕКЕМВРИ 2019

Дали си заслужава да купите тази дреха?

Последният съвет е доста хитър и върши страхотна работа!

Шопинг19 ДЕКЕМВРИ 2019

Цветно настроение в зимните тоалети с Marc Cain

От марката ни предизвикват да бъдем смели с тоалетите си дори през студените сезони