Мода : Новини16 МАЙ 2019

Звездите зад новата колекция на Calvin Klein

Шон Мендес, Бела Хадид, Кендал Дженър, Индия Мур, Били Айлиш в общо проект заедно

Новата колекция на Calvin Klein “My Calvins” обедини много известни личности, които споделиха малко за себе си в кратки видеа, позирайки с моделите.

Преди няколко дни се появи първият клип за колекцията на Calvin Klein “My Calvins”, в който много звезди заедно се изправиха пред камерата. От тогава насам марката ни изненадва с все нови и нови кадри, в които известните личности рекламират колекцията по нестандартен начин.

Във видеата виждаме Шон Мендес, Бела Хадид, Кендал Дженър, Индия Мур, Били Айлиш, A$AP Rocky и др. Част от тях вече видяхме в персоналните си клипове, където споделят повече за себе си.

Джиджи Хадид в четири роли за Burberry

Шон Мендес разказва как се радва, че живее във време, в което хората искат да видят истинския него, а не престорената му версия. Бела Хадид описва себе си като “свирепо мила”, докато позира на гърба на кон. Кендал Дженър пък признава, че понякога се чуди дали е черната овца, или всичко, което й се случва е заради click bait.

Идеята на кампанията, че в дрехите на Calvin Klein можеш да бъдеш себе си и само ти избираш каква е твоята истина, наистина се хареса на феновете. Засега “My Calvins” има значителен успех и това най-вероятно ще продължава с новите видеа и снимки, които ни очакват.

Вижте кадрите за кампанията на Кендал и Индия Мур в галерията. 

Марина Диамандис за списание Paper

Джесика Частейн е лицето на Woman Intense

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини01 АПРИЛ 2020

Вече има и Haute Couture предпазни маски за сватба

Гениална идея или просто гениално глупаво?

Новини30 МАРТ 2020

Dior ни призовава да посрещнем пролетта в домовете си

Новата кампания се казва "Nature in Bloom".

Новини29 МАРТ 2020

Пустинни рози, които крият остри бодли. Една колекция на Bronx and Banco

Колекция за млади по дух и секси жени