Звезден стил от седмицата: Блясък, деним и Оливия Палермо

Бехати Принслу влиза в клуба на модерните бъдещи майки

Кралицата на аксесоарите отново разчита на високи стилето обувки и инкрустиран с камъни клъч, които да превърнат ежедневната комбинация от деним в подходяща за вечерта. Допълнителна доза шик идва благодарение на богатото на детайли яке.

На първата си поява откакто обяви, че очаква бебе, ангелът на Victoria's Secret не показа коремче, но показа, че любимото на бъдещите майки дълго манто (изпробвано от Ким Кардашиян и Криси Тийгън) има място и в нейния гардероб. Секси рокля и деликатни сандали са в основата на визията й.

Актрисата ни впечатли с красива мини рокля с графичен мотив, неочаквано съчетана със син овърсайз блейзър.

Как изглежда бохо романтиката в града? Уроци вземаме от стила на Дженифър, която умело съчетава флорална рокля, пончо с ресни и страхотни сандали с каишки и катарами.

Модел или супергероиня? Съдейки по мини роклята, с която Сара се появи на премиерата на "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", брюнетката е готова за роля на лошо момиче.

Жената-чудо влиза с гръм и трясък в "Армията на Balmain" с това богато орнаментирано мини, за което определено притежава нужната фигура.

Обожаваме червенокосата богиня в ярки цветове, затова роклята й Antonio Berardi в красив нюанс на синьото буквално ни остави без дъх.

Напоследък все повече и повече обичаме стила на бившата кралица на красотата, а тази рокля на Baja East, вдъхновена от смокинг, за пореден път я класира в този списък.

Ако смятате, че комбинацията от риза от деним и скини дънки не е никак подходяща за вечерно събитие, позволете на Оливия Палермо да ви докаже обратното. 

Фешънистата попада в списъка ни с най-добре облечените звезди на седмицата със супер ефектна визия, съчетаваща в себе си всичко, заради което толкова обичаме стила й. Облеклото й е удобно, подходящо за всяко модерно момиче, но аксесоарите са това, което го превръща в нещо по-специално. Градски шик с подписа на Палермо!

Кои бяха останалите стилни красавици, които ни впечатлиха в последните седем дни? Както винаги, ще разберете в галерията!

Снимки: Profimedia

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.