Мода : Новини30 АПРИЛ 2019

Златните снимки на Бела Хадид

Моделът се появи на още една екстравагантна фотосесия

Японското издание на списание Vogue разкраси кориците си със снимки на Бела Хадид, облени в злато или с кадри, изпъстрени с множество цветове.

Новите снимки на Бела Хадид пак ни впечатляват. Този път тя се снима за японския Vogue в необичайна фотосесия –  кадрите бяха или смело комбиниране на цветове и техники в грима, или буквално позлатени.

Гримьорът Питър Филипс се е постарал да създаде четири визии, които не отстъпват една на друга по оригиналност. В първата Бела е изцяло обляна в злато – от кожата до устните и миглите. Такъв металически блясък по принцип само ще дефинира несъвършенствата на човека, който посмее да го използва, но върху най-малката сестра Хадид златното изглежда перфектно.

Диетологът на Бела Хадид разкрива тайната за супер формата й

Следващият кадър улавя по-изчистена визия отново със злато, но този път само в зоната на очите. Резкият контраст с останалата част от безупречния й грим създава силно драматичен ефект.

Останалите две визии пък си играят с преливането на грима – на места цветовете перфектно се разпределят по лицето, на места са рязко отрязани. Нюансите са отново необичайни със смелите комбинации от розово, червено, синьо и тъмнокафяво. Само че на Бела точно този макияж й стои страхотно и дори подчертава естествената й красота и специфичния цвят на очите й.

За кадрите се обединиха стилистът Паул Кавако и фризьорът Луиджи Мурену, а зад фотоапарата бяха дуото японски фотографи Луиджи и Янго.

Разгледайте снимките в галерията. 

Бела Хадид изпаднала в дълбока депресия

Бела Хадид отговори на критиките, че е променила визията си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.