Зимната формула на стила на Виктория Бекъм

Последната визия на дизайнерката е в крак с най-актуалната тенденция този сезон

Тук Виктория демонстрира комбинация от елементи, част от актуалната й есенно-зимна колекция. Чантата в бордо и обувките в горчица придават цветен акцент на визията й.

С пуловер тип поло с фина плетка, Бекъм комбинира полата с ярък графичен принт. Тя пък е съчетана цветово с червените високи ботуши.

"50 нюанса червено" е тази визия на дизайнерката, в която всеки от елементите, включително и шалът върху чантата, е издържан във вариации на цвета.

Тук Пош Спайс залага на пола от ефирна материя, този път комбинирана с риза и класическа жилетка в тъмносиньо.

Може би една от любимите ни нейни визии изобщо е тази с ярък жълт пуловер и пола с принт, кореспондиращ на яркия цвят.

Полите с дължина до средата на прасеца се се превърнали в отличителна част от стила на Виктория Бекъм, точно както високите токчета и огромните слънчеви очила.

Ето защо не се изненадахме, когато видяхме, че дизайнерката демонстрира най-актуалния начин да ги носим този сезон – в комбинация с овърсайз пуловер!

Бекъм се разходи по улиците на Ню Йорк, облечена в плисирана пола от промазана материя в черно, съчетана с плетен пуловер в бежово, чанта в цвят бордо и ботуши в тъмен нюанс горчица. За финал Виктория добави и типичните за нея слънчеви очила.

Оказва се обаче, че горещата тенденция от дълго време играе главна роля в зимния стил на бившата Пош Спайс. В галерията по-долу сме събрали още няколко нейни визии с пола и пуловер, които тя демонстрира в студените дни. Истинско зимно вдъхновение!

Снимки: Profimedia 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.