Мода : Новини12 НОЕМВРИ 2018

Защо Меган и Кейт носят мини рокли по време на бременността?

Една много добра модна стратегия

Рокля и манто с милитъри елементи в синьо и бяло на Jenny Packham Мидълтън избра в края на февруари, когато отдели време за две нови каузи, на които стана патрон.

За посещението си в Манчестър в началото на декември 2017, Кейт избира яркочервена рокля Goat, която леко загатва нарастващото й коремче.

В началото на март, за посещение в училището Pegasus в Оксфорд, Кейт избра да повтори визията си с бялото палто JoJo Maman Bebe, допълвайки го с аксесоари в кафяво.

Двете дами показват стройни крака и голи рамене с определена цел

От както Меган Маркъл обяви, че е бременна, модните критици се вглеждат все повече в избора й на тоалети, главно, за да зърнат бременното й коремче. Тя обаче упорито го крие, въпреки, че напоследък се спира на модели, които показват доста плът.

Меган Маркъл сложи мини (и е страхотна!)

Меган, както и Кейт Мидълтън, няма как да облекат случайни рокли и всеки тоалет е внимателно подбран. Сесил Рейнауд, дизайнерката на дрехи за бременни, която се прочу след като Кейт избра нейни модели по време на бременността си, много добре знае защо двете дами предпочитат да носят мини рокли докато са бременни.

5-те правила, които Меган Маркъл трябва да спазва

Меган вероятно ще има голям корем, тъй като е много дребничка. Като показва повече краката и ръцете си, тя акцентира върху силуета си и така отклонява вниманието на папараците от растящото й коремче. Кейт правеше същото когато бе бременна“, коментира Сесил.

В галерията подбрахме снимки, на които може да видите как мини роклята наистина предизвиква този ефект.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини17 ЯНУАРИ 2019

Меган Маркъл с рокля за 35 долара

Херцогинята заложи на рокля в телесен цвят от една от масовите марки

Новини17 ЯНУАРИ 2019

Прасенца позират за Gucci

Да си фотограф за италианския моден бранд напоследък е забавно

Новини16 ЯНУАРИ 2019

Прогнозата на Saint Laurent за лятото: фатална

Моделът Фрея Беха Ериксен е убийствено изкусителна в новата кампания