Мода : Новини15 МАРТ 2017

Защо Емили Ратайковски се разходи в Ню Йорк само по бельо?

Последната рекламна кампания на модела е меко казано гореща

Младежката линия на Дона Карън, вдъхновена от духа на Ню Йорк – DKNY, отново пуска линия бельо, насочена към динамичните, сексапилни момичета, които живеят, за да се забавляват. 

Лице на колекцията пък е Емили Ратайовски: актриса, модел, street style икона, която повече от всичко умее да бъде секси пред камера. В кампанията за сезон пролет-лято 2017, брюнетката позира в актуалните модели от нежна дантела, с изчистени кройки и дизайн, подходящ за забързания живот на всяка млада дама. Предложенията на DKNY са женствени, но същевременно удобни, както можем да видим от забавното видео, което също е част от кампанията. 

В него Ратайковски се събужда в апартамент в Ню Йорк и е готова да посрещне деня, само по бельо! Докато тя и кучето й бързат за сутрешната си разходка, съседите й я даряват с учудени и доста критични погледи. Които очевидно изобщо не й пречат.

Видеото беше заснето през януари в американския мегаполис, а моделът трябваше да се справя със студа, облечена единствено в дантелени сутиен и боксерки, и кожени боти. Очевидно обаче си е струвало, тъй като видеото и снимките от рекламата са много горещи.

Защо Емили Ратайковски се разходи в Ню Йорк само по бельо? Защо Емили Ратайковски се разходи в Ню Йорк само по бельо?

“Никога не съм била момиче, което се страхува да покаже себе си,” казва Ратайковски за работата си за бранда. “От DKNY винаги се стремят да подкрепят силните, уверени в себе си жени, а за мен това е много важно послание.”

Защо Емили Ратайковски се разходи в Ню Йорк само по бельо? Защо Емили Ратайковски се разходи в Ню Йорк само по бельо? Защо Емили Ратайковски се разходи в Ню Йорк само по бельо?

Фотосесията към кампанията е дело на фотографа Себастиян Фаена, а стилист е Клеър Ричардсън. Снимките са заснети в непринудената обстановка на апартамент, в който Емили позира на фона на белите чаршафи, излежавайки се върху леглото или пък на пода.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.