Мода : Новини06 ДЕКЕМВРИ 2013

Заложете на спорта с H&M

Новата колекция е разработена заедно с шведски олимпийци

H&M разширяват избора от спортни облекла, предлагайки нова колекция, която акцентира върху кройката, функционалността и представянето на моделите. 

Колекцията е разработена съвместно с професионални спортисти от шведския олимпийски отбор, които имат за задача да тестват качеството на дрехите и дали са подходящи за изискванията за спорт. 
„Когато участваме в състезания, е изключително важно с какво точно сме облечени. За нас бе фантастично преживяване да помогнем със съвети при създаването на тази нова, разширена колекция H&M Sport. Основната ни цел бе да проверим кройката, функционалността, представянето и удобството на дрехите за спорт. Моделите от новата колекция H&M Sport ще помогнат на всеки да постигне максимални спортни резултати“, казва шведската плувкиня и олимпийска медалистка Терезе Алсхамар. 
Колекцията ще се предлага в избрани магазини на марката по цял свят и включва модели за мъже, жени и деца, подходящи за разнообразни спортове и съобразени с изискванията на всеки от тях. В колекцията ще откриете якета за бягане, ветроустойчиви и водоустойчиви, спортни екипи, тишърти, поларни якета, спортни сутиени, шорти за тенис и много други. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.