Мода : Новини23 ОКТОМВРИ 2017

We Want It! Обувки с ушичките на Мини Маус

Една по-различна и кокетна версия на актуалните лоуфъри

Тази есен лоуфърите от велур, лак и кадифе попадат в топ 5 на най-горещите модели обувки. Но бихте ли се осмелили да носите тези? 

Те съчетават в себе си две неща, които меко казано обичаме: удобството на равните обувки и носталгията по детството. Защото тези лоуфъри са необикновени, дори бихме казали вълшебни – те са вдъхновени от Мини Маус! 

Колекциите, посветени на любими Disney герои не са нещо ново, дори напротив – съвсем наскоро и у нас беше представена линия бижута за истински принцеси. Тайванската марка Grace Gift обаче отива една идея по-далеч, предлагайки повече Disney продукти, отколкото можем да преброим. Но пък ги искаме всичките!  

Friday Fetish: Кецове и маратонки в червено

Велурените лоуфъри с ушички на Мини Маус са само едно от нещата, които веднага слагаме в шопинг списъка си. Идват в шест различни цвята, а на подметката им е изписано “Minnie”! Отпред са украсени с кокетна панделка, имитираща ушите на очарователната мишка от детството ни.

Обувките можете да съчетаете с актуални мини чанти, ранички и още очарователни аксесоари, които привлякоха вниманието ни в онлайн магазина на Grace Gift. Ето част от тях:

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.