Виктория Бекъм в плен на ярките нюанси

В последните дни дизайнерката изневери на любимата си неутрална палитра

Комбинацията от панталон в светлосиньо и топ в ярко червено изисква неутрални аксесоари, ето защо не се изненадваме, че Виктория е заложила на сандали в телесен цвят.

Интересен детайл във визията й са слънчевите очила с рамки с животински мотив.

Следващият ансамбъл на дизайнерката е още по-ярък! Актуалното това лято жълто има главна роля тук, пренасяйки се от роклята към тренча й.

Аксесоарите и този път са същите, а новата прическа на дизайнерката е стилизирана в съвсем леки вълни.

А ето и пример как да носим цвета горчица! Бекъм избира стилен тренч без ръкави в този нюанс, съчетавайки го с панталон и елек в тъмносиньо.

Големите очила присъстват и тук, а дизайнерката добавя класически часовник в златисто и чанта с къса дръжка за разходката си в града.

Изчистени линии, неутрални цветове, обувки на висок ток и слънчеви очила – така изглежда стилът на дизайнерката Виктория Бекъм, описан само с няколко думи. 

Откакто гради успешна кариера в модния бранш, Виктория е оставила зад гърба си дните на Пош Спайс и футболна съпруга, когато експериментите с външния й вид бяха ежедневие. Придържайки се към неутралната палитра, тя обикновено избира тоалети в черно, бяло, тъмносиньо, бежово и кремаво, почти винаги с етикет Victoria Beckham. 

Напоследък обаче, госпожа Бекъм очевидно е решила да разнообрази имиджа си и след като подстрига дългата си кестенява коса в модерната прическа “bob” с дължина до раменете, сега ни изненадва с няколко пъстри и смели визии, с които донесе лятното настроение по улиците на Ню Йорк. Разбира се, огромните слънчеви очила, нейна запазена марка, бяха неразделна част от тях и сме убедени, че това е единственото нещо в стила на Виктория, което няма да се промени и след десетилетия. 

Кой тоалет на дизайнерката ви допада най-много? (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.