Мода : Новини06 ФЕВРУАРИ 2017

Вечната Синди Крауфорд отново във VOGUE

50-годишната икона от модния подиум показва, че все още го може

В навечерието на своя 51-ви рожден ден, Синди Крауфорд отново изгрява на корицата на модната библия VOGUE. 

Този път супермоделът е лице на мартенския брой на австралийското издание на списанието. За последно Крауфорд се снима за VOGUE преди година, когато заедно с дъщеря си Кая Гербер позира пред обектива на Марио Тестино за френското издание.

И макар легендата от 90-те години вече да не работи активно, тя показва, че по-младите й колежки имат да извървят още много път, преди да могат да се сравняват с нея. На корицата Крауфорд е облечена в ефирна червена рокля с марка Dior, съчетана с черна шапка. Фотосесията е дело на Ема Съмъртън, докато стайлингът е поверен на Пол Кавако.

cindy-vogue-aus-1

cindy-vogue-aus-2

В интервюто в броя Синди говори за ранните си години в индустрията, споделяйки: “Когато си модел ти си просто едно 19-годишно момиче, което влиза в стая, в която всички са по-възрастни от нея. А от теб се очаква, да донесеш със себе си магията. Научаваш се да се преструваш, докато не го постигнеш.”

Съвсем наскоро Крауфорд проговори и за нападките, които редовно получава под своите снимки в социалната мрежа Instagram. “Каквото и да правя, няма да изглеждам като на 20, нито като на 30. Всичко, което искам, е да изглеждам добре за 50-годишна. Спортувам, храня се здравословно и полагам страхотни грижи за кожата си. В днешно време жените са подложени на натиск да направят невъзможното, а именно да не стареят. А въпросът е в това да изглеждаш добре за годините си, колкото и да са те.” Е, ако някой все пак е имал съмнения дали супермоделът изглежда добре на тази възраст, тези снимки ги разсейват с лекота!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.