Мода : Новини31 ЯНУАРИ 2017

Вълшебните обувки, които можете да носите по три начина

Ниски, на дебел и на тънък ток – изборът е ваш!

Случвало ли ви се е понякога до такава степен да мразите високите токчета на обувките си, че да ви се иска да ги счупите на мига, за да получите така желаното облекчение за краката си? 

Вероятно за много от вас отговорът е “по-често, отколкото ми се иска”. Защото колкото и да обожаваме начина, по който изглеждаме в убийствено сексапилни обувки, те си остават… ами убийствени.

Един немски бранд обаче е намерил решение на този проблем. Mime et Moi произвежда сандали на ток, които можете да носите също на нисък ток и на равна подметка. Как става това? Чрез една основа и комплект сменящи се токчета. А най-хубавата новина е, че сякаш получавате три чифта обувки, но на цената на един!

pairs-of-heels-2 pairs-of-heels-3

Ако трябва да бъдем точни, обувките на Mime et Moi се предлагат с пет вида токчета: два вида високи (тънки и по-дебели), два вида средни (block heel и kitten heel) и много нисък, дебел ток. Стандартният пакет струва 162 паунда и съдържа обувките плюс два вида токчета (един от тях ниските), но ако решите, можете да си доплатите и за останалите.

pairs-of-heels-5 pairs-of-heels-1

Бързаме да отговорим на въпроса ви за подметката – да, тя също се променя. Всъщност, самата подметка е патентовано изобретение, наречено Flexheel Insole. Тя се огъва спрямо различната височина на тока, за да може да осигури на краката ви идеалната опора.

Токчетата пък се сменят съвсем лесно, захващайки се чрез щракащ механизъм. По този начин лесно можете да ги смените, където и да се намирате, излизайки сутрин на висок ток и прибирайки се вечер на доста по-удобния нисък.

Най-хубавата новина е, че дизайните на Mime et Moi са изключително разнообразни. В колекцията им ще откриете класически сандали в черно, модел в шампанско, няколко вида кадифе, сандали с помпони и дори животински принт.

Бъдещето на обувките, не мислите ли?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.