Мода : Новини06 НОЕМВРИ 2018

В добра компания

MaxMara отбеляза 20 години разпознаваем стил и безупречно качество в България

MaxMara: обичаната марка за вълнуващ и непреходен стил

През тези 20г. MaxMara се наложи като лична униформа на дамите с осъзната женственост, сила и увереност. Изключителното модно съдържание и съответствие на категориите – цена, носимост, майсторска изработка и иновация, се превърна в избор и символ на социален статус за жените, които оценяват достойнствата на бранда и откриват идентичността си чрез богато разнообразие от колекции, предлагащи цялостни визии за всеки момент от деня.

Оазис в сърцето на града радва почитателите на Max Mara

Българската аудитория на MaxMara е от дами, които харесват вълнуващ и непреходен стил, синтез на идеи, класика, превърната в модерност, практична елегантност и функционална простота. Двадесет години те градят идентичността си с изразните средства на световния топ бранд – палта икони, power dressing и вечни модели.

Фокус есен/зима 2018

Вълнените палта, пищните драперии, леопардовите принтове, ситното сиво райе, ресните, тоновете камел и ярко розово и разбира се, главното действащо лице на сезона – палтото Teddy Bear.

Мечешка прегръдка

Иън Грифитс се връща към архива на модната къща, за да преоткрие богатите палта Teddy Bear. Те се появяват на бял свят през 80-те, създадени от плюш от висококачествени нишки – първоначално разработен в Германия за изработване на луксозни плюшени играчки.

Грифитс работи усърдно заедно с италиански производител, за да създаде отново забравената технология за изработка на уникална материя от изкуствена кожа от чиста камилска вълна на базата на коприна.

В добра компания

Сред почитателите на Teddy Bear са Ким Кардашиян, Роузи ХънтингтънУайтли , Хайди Клум, Карин Ройтфелд и Рита Ора.

В добра компания

Световните знаменитости превърнаха палтото Teddy Bear в обект на желание, а в България MaxMara представи специалното събитие Teddy Mania, посветено на луксозните връхни дрехи. В ексклузивната презентация на колекция есен/зима 2018, то бе основен акцент.

Мигновено грабна вниманието, представено в няколко цвята – бежово, розово и с животински принт. Под светлините на бутика на ул. „Съборна“ 4 култовото палто Teddy Bear оживя, одухотворено от клиентките на италианския бранд в България.

В добра компания

MaxMara стартира своя път в България през 1998 г., доверявайки се на предприемаческата креативност на ексклузивния си представител – MDL и г-жа Илияна Алипиева (президент на компанията).

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.