Мода : Новини21 ОКТОМВРИ 2019

Увереност и стил с дъх на 70-те от TommyXZendaya

Моделите от новата колекция са вече достъпни в магазина на марката в Paradise Center, София

Новата капсулна колекция TommyXZendaya за есен 2019 вече е достъпна и в България.

Модният тандем Томи Хилфигър и Зендая предизвиква модерната жена да бъде по-смела във визиите си. Тяхната колекция променя представата ни как трябва да изглежда съвременният градски стил.

Детайлите в дрехите са създадени да носят увереност и да поставят на преден план нейната независимост и сила. Дизайнерите са си поиграли с модерната концепция офисното облекло да се смесва с ежедневното и са “откраднали” елементи от класическия костюм. Същевременно смесването на текстури и цветове носи модерното излъчване, което кара визиите да се открояват.

В моделите виждаме как традиционната монохромна гама се съчетава с бордо и с металически нюанси, докато популярната комбинация от щампи и точки внася динамика в тоалетите.

Увереност и стил с дъх на 70-те от TommyXZendaya

Марката отново залага на лукса, като в моделите са вплели и сребърни детайли. Но едновременно с това от TommyXZendaya не пренебрегват отговорността, която носят при създаването на моделите си.

Затова за тази колекция са заложили на еко кожа и рециклиран пух, като материите и текстурите са изработени с огромно внимание към детайла. Така не трябва да правим компромис откъм качеството, докато се грижим за природата.

Като цяло колекцията умело е комбинирала запомнящия се стил от миналото с модерните тенденции, така че да даде на съвременната жена всичко, от което се нуждае.

Зендая поема по нов път в кариерата си

Моделите предлагат опции, така че всяка от нас може да намери дрехата, която най-добре ще пасва на тялото й и ще я накара да се чувства уверена.

Колекцията на марката видяхме за първи път в Ню Йорк. Дрехите от есенните модели отново изведоха на преден план послания като толерантност, интеграция на различните, както и овластяване на жените. Събитието беше под форма на преживяване и се проведе в легендарния „Театър Аполо“. Видео от шоуто можете да намерите тук.

Снимките от кампанията са в галерията. А ако си харесате модел сред тях, имате възможност да го намерите в магазина на марката в Paradise Center, София.

Една неочаквано добра комбинация: Зендая и Tommy Hilfiger

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.